( (

China Homelife İle Türkiye’ye Çin Akını Başladı

Dünya 24.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

China Homelife İle Türkiye’ye Çin Akını Başladı

 Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğinde olan fuarda 2015 yılında toplamda 18.07 milyon dolarlık iş hacmi yakalandı. 2015 yılında 14 bin metrekare alan üzerinde 30 binden fazla ürün ile 700 firmanın katıldığı China Homelife Turkey’de bu yıl 17 bin metrekare alan üzerinde 800 firma ve 50 bin ürünü ile yer alacak. 3 yıldır düzenlenen China Homelife Turkey fuarı ticari hacmi büyütmek ve ana hedef bölgelere doğrudan ulaşmak amacıyla bu yıl ilk defa GoChina projesini de gerçekleştiriyor. En güvenilir imalatçıları önceden seçerek, Çin Fabrika Ziyaretleri organize eden ve hem lojistik hem de ticari problemleri çözen GoChina, yabancı alıcılarla güvenilir Çinli üreticilerin bir biri ile bağlantı kurmasını sağlayan eşsiz bir proje olarak gösteriliyor. Çin’den ihracat yaparken yaşanan sorunları tek bir adreste sıfıra indiren GoChina projesi ile Çin’e yapılan 5-8 günlük ziyaretlerde potansiyel iş ortakları birebir ziyaret ediliyor.

 Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğinde olan fuarda 2015 yılında toplamda 18.07 milyon dolarlık iş hacmi yakalandı.


2015 yılında 14 bin metrekare alan üzerinde 30 binden fazla ürün ile 700 firmanın katıldığı China Homelife Turkey’de bu yıl 17 bin metrekare alan üzerinde 800 firma ve 50 bin ürünü ile yer alacak.


3 yıldır düzenlenen China Homelife Turkey fuarı ticari hacmi büyütmek ve ana hedef bölgelere doğrudan ulaşmak amacıyla bu yıl ilk defa GoChina projesini de gerçekleştiriyor. En güvenilir imalatçıları önceden seçerek, Çin Fabrika Ziyaretleri organize eden ve hem lojistik hem de ticari problemleri çözen GoChina, yabancı alıcılarla güvenilir Çinli üreticilerin bir biri ile bağlantı kurmasını sağlayan eşsiz bir proje olarak gösteriliyor. Çin’den ihracat yaparken yaşanan sorunları tek bir adreste sıfıra indiren GoChina projesi ile Çin’e yapılan 5-8 günlük ziyaretlerde potansiyel iş ortakları birebir ziyaret ediliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (