( (

Çeltik’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

Bölge 10.11.2019 - 15:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çeltik’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı münasebetiyle Konya’nın Çeltik ilçesinde anma töreni düzenlendi.
 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında  gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na  Çeltik İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunurken bayraklar yarıya indirildi. Programa Çeltik Kaymakamı Osman Sak Belediye Başkan vekili Cumali Erdoğmuş, Kurum Amir ve Müdürleri, Merkezde bulunan okulların, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanındaki   törenin son bulmasının ardından 10 Kasım anma programı daha sonra  Kültür Merkezinde devam etti. Burada, ilçe protokolü ve davetlilere ,Öğrencilerin  okuduğu şiir ve oratoryo gösterileri sunulmasının ardından Program son buldu.  
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı münasebetiyle Konya’nın Çeltik ilçesinde anma töreni düzenlendi.

 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında  gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na  Çeltik İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunurken bayraklar yarıya indirildi. Programa Çeltik Kaymakamı Osman Sak Belediye Başkan vekili Cumali Erdoğmuş, Kurum Amir ve Müdürleri, Merkezde bulunan okulların, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanındaki   törenin son bulmasının ardından 10 Kasım anma programı daha sonra  Kültür Merkezinde devam etti. Burada, ilçe protokolü ve davetlilere ,Öğrencilerin  okuduğu şiir ve oratoryo gösterileri sunulmasının ardından Program son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (