( (

Çektik Belediyesi Taziye Aracı Hibe Etti.

Bölge 19.01.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çektik Belediyesi Taziye Aracı Hibe Etti.

Çeltik Belediye Başkanı Ali meşe Eskişehir Büyükşehir Belediyesini ’e bağlı Aydınlı ve Yenidoğan mahallelerine Cenaze yıkama aracı hibe etti.
Çevre ilçelerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan başkan meşe  diğer mahallerde  kendi mahallemiz gibi  ihtiyaçları gibi görerek   Aydınlı Mahallesi Muhtarı İsmail Ural ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Atilla Çimen’in mahallelerinde böyle bir ihtiyacın olduğunu dile getirmeleri üzerine iki araç hazırlanarak Aydınlı ve Yenidoğan Mahalle muhtarlarına teslim edildi.  Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; ‘’ Bizim hizmet anlayışımızda gönül sınırlarımız içine giren tüm mahallelerimizin isteklerini göz önünde tutarak ,İlçemize sınır komşu olan bu mahallelerimizde böyle bir ihtiyacı öğrenince çalışmalarımızı yapıp iki aracı belediyemiz adına Fen İşleri Müdürümüz Hüseyin Akçalık’ı  muhtarlara teslim edilmek üzere gönderdik” dedi. Yenidoğan ve Aydınlar mahalle muhtarları  mahalleli vatandaşlarımızın isteğini kırmayan Başkan Ali Meşe’ye mahalle  sakinlerimiz adına çok teşekkür ederiz. Gönül belediyeciliğin en güzel öğreneğini sergilemiş olduğunu ifade ettiler.
Çeltik Belediye Başkanı Ali meşe Eskişehir Büyükşehir Belediyesini ’e bağlı Aydınlı ve Yenidoğan mahallelerine Cenaze yıkama aracı hibe etti.

Çevre ilçelerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan başkan meşe  diğer mahallerde  kendi mahallemiz gibi  ihtiyaçları gibi görerek   Aydınlı Mahallesi Muhtarı İsmail Ural ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Atilla Çimen’in mahallelerinde böyle bir ihtiyacın olduğunu dile getirmeleri üzerine iki araç hazırlanarak Aydınlı ve Yenidoğan Mahalle muhtarlarına teslim edildi.

 Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; ‘’ Bizim hizmet anlayışımızda gönül sınırlarımız içine giren tüm mahallelerimizin isteklerini göz önünde tutarak ,İlçemize sınır komşu olan bu mahallelerimizde böyle bir ihtiyacı öğrenince çalışmalarımızı yapıp iki aracı belediyemiz adına Fen İşleri Müdürümüz Hüseyin Akçalık’ı  muhtarlara teslim edilmek üzere gönderdik” dedi.

Yenidoğan ve Aydınlar mahalle muhtarları  mahalleli vatandaşlarımızın isteğini kırmayan Başkan Ali Meşe’ye mahalle  sakinlerimiz adına çok teşekkür ederiz. Gönül belediyeciliğin en güzel öğreneğini sergilemiş olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (