( (

Çayırbağı Caddesi Yenilendi

Bölge 01.11.2021 - 23:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çayırbağı Caddesi Yenilendi

Meram’da 2021 yılında da yoğun bir çalışma sergileyen Meram Belediyesi, Çayırbağı Caddesi’nin bir kilometrelik bölümünü yeniledi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2021 yılının tüm zorluklarına rağmen Meram’da altyapı sezonunun açısından önceki yıllardan daha verimli ve bereketli geçtiğini söyledi.
Meram Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama ve altyapı çalışmalarına, sezonun sonuna yaklaşılırken ara vermeden devam ediyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çayırbağı Caddesi’nde de başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. Caddenin yaklaşık bir kilometrelik kısmını yenileyen ekipler, 3 bin 794 metrekare parke, 1942 metre bordür ve 885 metre oluk döşeyerek mahalleyi rahat, konforlu ve modern ulaşıma kavuşturdu.               “MERAM’DA MODERN VE KONFORLU BİR ULAŞIM İÇİN…”   Meram’daki yaşam standardını yükseltmek adına 2021 yılını da yüksek tempoda bir çalışma ile geçirdiklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu kapsamda yakın uzak tüm mahallelerin daha modern ve konforlu yollara kavuşması adına ilçenin dört bir yanında yoğun bir çalışma sergilediklerini ifade etti.   “BU YIL BEREKETLİ BİR SEZON OLDU”   Çayırbağı Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan ve önemli ulaşım noktalarından olan caddede sezon bitmeden çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Kavuş, “Yeniden hizmet vermeye başlayan cadde ulaşım açısından daha konforlu hale geldi. Pek çok açıdan olduğu gibi asfaltlama çalışmaları bakımından da 2021 yılı Meram için verimli bir yıl oldu. Asfalt çalışmalarının yanı sıra yeni açılan yollar, parke, bordür, tretuvar, tamir ve bakım işlerinde daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılı da hedeflerimizin önünde tamamlıyoruz inşallah. Meram’ın farklı noktalarında devam eden yol yapım ve yenileme çalışmalarımızı hava şartları müsaade ettikçe devam ettireceğiz. Hemşehrilerimize yol yapım çalışmaları boyunca gösterdikleri sabır, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yenilenen Çayırbağı Caddesi hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Meram’da 2021 yılında da yoğun bir çalışma sergileyen Meram Belediyesi, Çayırbağı Caddesi’nin bir kilometrelik bölümünü yeniledi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2021 yılının tüm zorluklarına rağmen Meram’da altyapı sezonunun açısından önceki yıllardan daha verimli ve bereketli geçtiğini söyledi.

Meram Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama ve altyapı çalışmalarına, sezonun sonuna yaklaşılırken ara vermeden devam ediyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çayırbağı Caddesi’nde de başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. Caddenin yaklaşık bir kilometrelik kısmını yenileyen ekipler, 3 bin 794 metrekare parke, 1942 metre bordür ve 885 metre oluk döşeyerek mahalleyi rahat, konforlu ve modern ulaşıma kavuşturdu.

 

            “MERAM’DA MODERN VE KONFORLU BİR ULAŞIM İÇİN…”

 

Meram’daki yaşam standardını yükseltmek adına 2021 yılını da yüksek tempoda bir çalışma ile geçirdiklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu kapsamda yakın uzak tüm mahallelerin daha modern ve konforlu yollara kavuşması adına ilçenin dört bir yanında yoğun bir çalışma sergilediklerini ifade etti.

 

“BU YIL BEREKETLİ BİR SEZON OLDU”

 

Çayırbağı Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan ve önemli ulaşım noktalarından olan caddede sezon bitmeden çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Kavuş, “Yeniden hizmet vermeye başlayan cadde ulaşım açısından daha konforlu hale geldi. Pek çok açıdan olduğu gibi asfaltlama çalışmaları bakımından da 2021 yılı Meram için verimli bir yıl oldu. Asfalt çalışmalarının yanı sıra yeni açılan yollar, parke, bordür, tretuvar, tamir ve bakım işlerinde daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılı da hedeflerimizin önünde tamamlıyoruz inşallah. Meram’ın farklı noktalarında devam eden yol yapım ve yenileme çalışmalarımızı hava şartları müsaade ettikçe devam ettireceğiz. Hemşehrilerimize yol yapım çalışmaları boyunca gösterdikleri sabır, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yenilenen Çayırbağı Caddesi hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (