( (

Çarşı Konya, İzmir İçin Seferber Oldu

Gündem 02.11.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çarşı Konya, İzmir İçin Seferber Oldu

Beşiktaş’ın genç taraftar grubu Çarşı, İzmir’de yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Taraftar grubunun Konya Bölgesi Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu, bütün Konyalıları depremzedelere destek olmaya çağırdı.
İzmir’de yaşanan deprem sonrasında bölgede yardım amacıyla bir araya gelen oluşumlar ve tanıdıklarıyla görüşerek, depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda hemen organize olduklarını dile getiren Çarşı Konya Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu, Konya’da iki noktada oluşturdukları yardım toplama merkezine yardımların yapılabileceğini söyledi. Muslu, “Beşiktaş Unity olarak bu sefer arma için değil,  ‘İnsanlık İçin Deplasmandayız’ sloganıyla İzmir’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle yola çıkıyoruz. Depremde zor durumda kalan vatandaşlarımız için Goodfellas ve UNITY oluşumlarıyla topladığımız yardımları götürmek üzere Cuma günü İzmir’e gidiyoruz. Her zaman ve her durumda zor durumdaki insanlara yardım elini uzatan Konyalı hayırseverlerden ihtiyaç listesinde bulunan çocuk bezi, kadın pedi, kışlık kıyafet, battaniye, hazır gıda, maske, dezenfektan, kolonya desteklerini bekliyoruz. Maddi yardımda bulunmak isteyenler de IBAN numarasına gönderebilir. Yardımları ihtiyaç sahiplerine bizzat kendimiz teslim edeceğiz ve alınan her ürünün faturasını, maddi yardımda bulunanlara gönderecek, dağıtım esnasında kaydettiğimiz fotoğraf ve video görüntülerini de vereceğiz” dedi. Çarşı Konya grubunun yardım kampanyasına katılmak isteyenler, listedeki ihtiyaç malzemelerini Konya Zafer Adese karşısında bulunan Zafer Şirin Otopark ya da Altınbaşak Dişli Sanayii’nin Fevzi Çakmak Mahallesi, Sila Caddesi 1756. Sokak No: 2/C İmsan Sanayi Sitesi adresinde bulunan yetkililere teslim edebilecek. İzmir’deki depremzedeler için belirlenen ihtiyaç listesi şöyle: Çocuk bezi, kadın pedi, kışlık kıyafet, battaniye, hazır gıda, maske, dezenfektan, kolonya. (Covid-19 nedeniyle önemli ihtiyaçlar arasında yer alan maskelerin kullanılmamış olması istendi.) Yardımda bulunmak isteyenler Beşiktaş Unity Konya Bölgesi Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu’ya 0 534 596 06 04 nolu telefondan ulaşarak IBAN numarasına yardım yapabilecek. Çarşı Konya, Şubat ayında Elazığ’da meydana gelen depremde de Elazığlılara yardım götürmüştü.
Beşiktaş’ın genç taraftar grubu Çarşı, İzmir’de yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Taraftar grubunun Konya Bölgesi Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu, bütün Konyalıları depremzedelere destek olmaya çağırdı.

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında bölgede yardım amacıyla bir araya gelen oluşumlar ve tanıdıklarıyla görüşerek, depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda hemen organize olduklarını dile getiren Çarşı Konya Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu, Konya’da iki noktada oluşturdukları yardım toplama merkezine yardımların yapılabileceğini söyledi.

Muslu, “Beşiktaş Unity olarak bu sefer arma için değil,  ‘İnsanlık İçin Deplasmandayız’ sloganıyla İzmir’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle yola çıkıyoruz. Depremde zor durumda kalan vatandaşlarımız için Goodfellas ve UNITY oluşumlarıyla topladığımız yardımları götürmek üzere Cuma günü İzmir’e gidiyoruz. Her zaman ve her durumda zor durumdaki insanlara yardım elini uzatan Konyalı hayırseverlerden ihtiyaç listesinde bulunan çocuk bezi, kadın pedi, kışlık kıyafet, battaniye, hazır gıda, maske, dezenfektan, kolonya desteklerini bekliyoruz. Maddi yardımda bulunmak isteyenler de IBAN numarasına gönderebilir. Yardımları ihtiyaç sahiplerine bizzat kendimiz teslim edeceğiz ve alınan her ürünün faturasını, maddi yardımda bulunanlara gönderecek, dağıtım esnasında kaydettiğimiz fotoğraf ve video görüntülerini de vereceğiz” dedi.

Çarşı Konya grubunun yardım kampanyasına katılmak isteyenler, listedeki ihtiyaç malzemelerini Konya Zafer Adese karşısında bulunan Zafer Şirin Otopark ya da Altınbaşak Dişli Sanayii’nin Fevzi Çakmak Mahallesi, Sila Caddesi 1756. Sokak No: 2/C İmsan Sanayi Sitesi adresinde bulunan yetkililere teslim edebilecek.

İzmir’deki depremzedeler için belirlenen ihtiyaç listesi şöyle: Çocuk bezi, kadın pedi, kışlık kıyafet, battaniye, hazır gıda, maske, dezenfektan, kolonya. (Covid-19 nedeniyle önemli ihtiyaçlar arasında yer alan maskelerin kullanılmamış olması istendi.)

Yardımda bulunmak isteyenler Beşiktaş Unity Konya Bölgesi Yardım Toplama Yetkilisi Talha Enes Muslu’ya 0 534 596 06 04 nolu telefondan ulaşarak IBAN numarasına yardım yapabilecek.

Çarşı Konya, Şubat ayında Elazığ’da meydana gelen depremde de Elazığlılara yardım götürmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (