( (

Büyükşehir Belediyesporlu Judoculardan 6 Madalya Birden

Spor 24.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir Belediyesporlu Judoculardan 6 Madalya Birden

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF), Judo Federasyonu ve Kilis Belediyesi tarafından Kilis Belediye Başkanlığı Judo Şampiyonası düzenlendi. Kilis’te düzenlenen ve 20 İlden 392 sporcunun katıldığı şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor’u 34 kiloda Niyazi Gedik, 26 kiloda Ahmet El Hıdır, 38 kiloda Talat Demir, 36 kiloda Hediyenur Dinç, 50 kiloda Yusuf Külah ve 30 kiloda Ali El Ali temsil etti. Turnuvada finale kadar yükselen Niyazi Gedik, rakibini mağlup ederek altın madalyanın sahibi olurken yine finale kadar yükselen Ahmet El Hıdır ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Talat Demir, Hediyenur Dinç ve Yusuf Külah ve Ali El Ali de ve bronz madalyanın sahibi oldu. Öte yandan, Suriyeli çocukların toplumla kaynaşması, diğer çocuklar ile anlaşmayı pekiştirmeyi ön planda tutmak için turnuvayı 2 Olimpiyat, 10 dünya ve 5 Avrupa şampiyonluğu bulunan UNİCEF iyi niyet elçisi Fransız judocu Teddy Reiner ziyaret etti.  

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF), Judo Federasyonu ve Kilis Belediyesi tarafından Kilis Belediye Başkanlığı Judo Şampiyonası düzenlendi.


Kilis’te düzenlenen ve 20 İlden 392 sporcunun katıldığı şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor’u 34 kiloda Niyazi Gedik, 26 kiloda Ahmet El Hıdır, 38 kiloda Talat Demir, 36 kiloda Hediyenur Dinç, 50 kiloda Yusuf Külah ve 30 kiloda Ali El Ali temsil etti.


Turnuvada finale kadar yükselen Niyazi Gedik, rakibini mağlup ederek altın madalyanın sahibi olurken yine finale kadar yükselen Ahmet El Hıdır ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Talat Demir, Hediyenur Dinç ve Yusuf Külah ve Ali El Ali de ve bronz madalyanın sahibi oldu.


Öte yandan, Suriyeli çocukların toplumla kaynaşması, diğer çocuklar ile anlaşmayı pekiştirmeyi ön planda tutmak için turnuvayı 2 Olimpiyat, 10 dünya ve 5 Avrupa şampiyonluğu bulunan UNİCEF iyi niyet elçisi Fransız judocu Teddy Reiner ziyaret etti.


 













Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (