( (

Büsan Sanayi’nden Rektör Cem Zorlu’ya Ziyaret

İş Dünyası 08.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büsan Sanayi’nden Rektör Cem Zorlu’ya Ziyaret

İbrahim Azman, Zorlu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Zorlu; ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve sanayinin ülkenin geleceği olduğunu, üniversite- sanayi işbirliğinde hazır olduklarını bildirdi. Eğitimin tek başına yeterli olmadığı, sanayi içerisinde, yerinde eğitimin önemli olduğunu, sanayi içerisinde okullar açılması ve yeni teknolojik gelişmelere uygun eğitim verilmesi konusunda her tür desteği vereceklerini söyledi. Ziyarete Büsan Sanayi başkan yardımcıları Hamit Türk, Mehmet Oflaz ve Ali Usul’da hazır buldundu.

İbrahim Azman, Zorlu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Zorlu; ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve sanayinin ülkenin geleceği olduğunu, üniversite- sanayi işbirliğinde hazır olduklarını bildirdi. Eğitimin tek başına yeterli olmadığı, sanayi içerisinde, yerinde eğitimin önemli olduğunu, sanayi içerisinde okullar açılması ve yeni teknolojik gelişmelere uygun eğitim verilmesi konusunda her tür desteği vereceklerini söyledi.


Ziyarete Büsan Sanayi başkan yardımcıları Hamit Türk, Mehmet Oflaz ve Ali Usul’da hazır buldundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (