( (

Burası Türkiye Burada İş Var

İş Dünyası 02.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Burası Türkiye Burada İş Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla 2019 yılında başlatılan İstihdam Seferberliği devam ediyor. Amaç işsizliğin azaltılarak istihdamın artırılmasına katkı sağlamak için, daha fazla işvereni bilgilendirmek ve teşviklerden faydalanmalarını sağlamak. Bu kapsamda Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt ve üye işverenlerinin faaliyet gösterdiği Loras Mahallesi Yeni Meram Sanayi Sitesi Esnafları ile bir araya geldi. İŞKUR’un da katkı sağladığı bilgilendirme toplantısında, işsizliğin azaltılarak istihdamın artırılmasına katkı sağlamak için, daha fazla işvereni bilgilendirmek ve teşviklerden faydalandırmak için İstihdam Seferberliği’ne destek verilmesi gerektiği belirtildi.  EN ÜST DÜZEYDE KATKI SAĞLAMALIYIZ  İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş “Yaklaşık bir aydır sahadayız. Yeni teşvikleri anlatmak için işyerlerini ziyaret ediyoruz. Teşviklerle ilgili sosyal güvenlik kurumunun işleyişi ve kurumda karşılaştığınız zorlukların aşılması konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Teşviklerden bütün işverenlerimizi faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.   İLGİ BİZİ MEMNUN EDİYOR Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt ise İstihdam Seferberliği kapsamında yapılan çalışmaları tebrik ettiğini belirterek, “Konya olarak İstihdam Seferberliği’ne en üst düzeyde katkı sağlamalıyız. Bunun içinde oda olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını da bu vesile ile yakından takip etme fırsatı bularak onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Diğer İllere nazaran Konyamızda İstihdam seferberliğine gösterilen alaka hepimizi memnun ediyor”  dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla 2019 yılında başlatılan İstihdam Seferberliği devam ediyor. Amaç işsizliğin azaltılarak istihdamın artırılmasına katkı sağlamak için, daha fazla işvereni bilgilendirmek ve teşviklerden faydalanmalarını sağlamak.


Bu kapsamda Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt ve üye işverenlerinin faaliyet gösterdiği Loras Mahallesi Yeni Meram Sanayi Sitesi Esnafları ile bir araya geldi.


İŞKUR’un da katkı sağladığı bilgilendirme toplantısında, işsizliğin azaltılarak istihdamın artırılmasına katkı sağlamak için, daha fazla işvereni bilgilendirmek ve teşviklerden faydalandırmak için İstihdam Seferberliği’ne destek verilmesi gerektiği belirtildi.


 EN ÜST DÜZEYDE KATKI SAĞLAMALIYIZ


 İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş “Yaklaşık bir aydır sahadayız. Yeni teşvikleri anlatmak için işyerlerini ziyaret ediyoruz. Teşviklerle ilgili sosyal güvenlik kurumunun işleyişi ve kurumda karşılaştığınız zorlukların aşılması konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Teşviklerden bütün işverenlerimizi faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu. 


 İLGİ BİZİ MEMNUN EDİYOR


Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt ise İstihdam Seferberliği kapsamında yapılan çalışmaları tebrik ettiğini belirterek, “Konya olarak İstihdam Seferberliği’ne en üst düzeyde katkı sağlamalıyız. Bunun içinde oda olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını da bu vesile ile yakından takip etme fırsatı bularak onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Diğer İllere nazaran Konyamızda İstihdam seferberliğine gösterilen alaka hepimizi memnun ediyor”  dedi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (