( (

BTP Konya'dan Gönül Gözü Derneğine Ziyaret

Bölge 26.10.2020 - 15:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

BTP Konya'dan Gönül Gözü Derneğine Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Keskin, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk; ülke olarak çok büyük bir ekonomik buhrandayız ve bu ekonomik çöküşün tek reçetesinin merhum liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş hocanın Mili ekonomi modelidir dedi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu da belirten Başkan Öztürk, engelilere yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı sizleride tebrik ediyorum dedi. Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek çalışmaları ve engelli sorunları hakkında BTP heyetine bilgi verdi. Ziyaret BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk ve il başkan yardımcısı Ömer Faruk Keskin tarafından dernek başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Hoş geldin Atatürk itabının takdim edilmesi ile sona erdi.
Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Keskin, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk; ülke olarak çok büyük bir ekonomik buhrandayız ve bu ekonomik çöküşün tek reçetesinin merhum liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş hocanın Mili ekonomi modelidir dedi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu da belirten Başkan Öztürk, engelilere yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı sizleride tebrik ediyorum dedi.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek çalışmaları ve engelli sorunları hakkında BTP heyetine bilgi verdi. Ziyaret BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk ve il başkan yardımcısı Ömer Faruk Keskin tarafından dernek başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Hoş geldin Atatürk itabının takdim edilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (