( (

BTP Konya'dan CHP'ye Ziyaret

Gündem 22.02.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

BTP Konya'dan CHP'ye Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk kendisine eşlik eden parti yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Av.Barış Bektaş'ı il binasında ziyaret etti.
Samimi ve sohbet ortamında geçen buluşmada CHP  Konya İl  Başkanı Av. Barış Bektaş öncelikle Merhum Genel Başkan Sayın Prof.Dr. Haydar Baş'ın vefatından dolayı taziyede bulundu ve duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sonrasında ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu şu an esnaf ziyaretleri yaptıklarını esnafın işlerinin durma noktasına geldiğini ve buna acilen hükümetin çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı. Kobilerin şu an üretimde rekabet şansının kalmadığını ve maliyetlerin çok yüksek olmasından bahseden Başkan Bektaş ihracat yapamadığımız gibi ithalata yükleniyoruz dedi. Ekonomideki bozukluk ve bitme noktasına gelmesiyle ilgili BTP Konya İl başkanı Hasan Öztürk ise  şunları söyledi Merhum Prof.Dr. Haydar Baş beyin yazmış olduğu Milli Ekonomi Modeli ile bütün bunların düzeleceğini hatta her alanda terörden tarıma, Tarımdan sanayiye, işçisinden memuruna her alanda rahatlama olacağına işaret etti ve Rus Duma’sında altı saat süren Ekonomi brifingi ile Rusya ile birlikte BRİCH ülkelerinin ekonomik kalkınmasından bahsederek bu modelin Atatürk’ün uyguladığını bunun devamı olduğunu ayrıca ülkemizde uygulamaya geçildiğinde Türkiye’nin kâinat devleti olacağını söyledi. Başkan Öztürk ayrıca  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Ağustos 1920 de Konya Lisesi Ziyareti sırasında yapılan açılış konuşmasında Hasan Rüştü Efendi’nin Hazırlayıp Seydişehirli Mahmut Sadi’nin okuduğu ve şu cümlelerle birlikte ‘’ Tarih Seni Fatih’ler , Yavuz’lar ve Kanuni’lerin yanına koyacak dedikten sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün bakışının değiştiğini ve farklı yöne dönmesi ile akşamında şu sözleri söylediğini ifade etti“Gençler” diye söze başladı. “Sizi bu millet yetiştiriyor. Göreviniz; büyük hizmetlere hazırlanarak, bu vazifeye layık olmaktır.”“Gençleri Padişahçı ve Halifeci olarak değil, Milliyetçi olarak yetiştirmeli”demiştir Dedi ve Ziyaret BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk, BTP genel başkanı Av. Hüseyin Baş Beyin Hediyesi olan Milli Ekonomi Modeli ve Hoş Geldin Atatürk Eserleri’ni CHP Konya İl Başkanı  Av.Barış Bektaş’a taktim etmesiyle son buldu.
Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl Başkanı Hasan Öztürk kendisine eşlik eden parti yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Av.Barış Bektaş'ı il binasında ziyaret etti.

Samimi ve sohbet ortamında geçen buluşmada CHP  Konya İl  Başkanı Av. Barış Bektaş öncelikle Merhum Genel Başkan Sayın Prof.Dr. Haydar Baş'ın vefatından dolayı taziyede bulundu ve duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sonrasında ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu şu an esnaf ziyaretleri yaptıklarını esnafın işlerinin durma noktasına geldiğini ve buna acilen hükümetin çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı. Kobilerin şu an üretimde rekabet şansının kalmadığını ve maliyetlerin çok yüksek olmasından bahseden Başkan Bektaş ihracat yapamadığımız gibi ithalata yükleniyoruz dedi.

Ekonomideki bozukluk ve bitme noktasına gelmesiyle ilgili BTP Konya İl başkanı Hasan Öztürk ise  şunları söyledi Merhum Prof.Dr. Haydar Baş beyin yazmış olduğu Milli Ekonomi Modeli ile bütün bunların düzeleceğini hatta her alanda terörden tarıma, Tarımdan sanayiye, işçisinden memuruna her alanda rahatlama olacağına işaret etti ve Rus Duma’sında altı saat süren Ekonomi brifingi ile Rusya ile birlikte BRİCH ülkelerinin ekonomik kalkınmasından bahsederek bu modelin Atatürk’ün uyguladığını bunun devamı olduğunu ayrıca ülkemizde uygulamaya geçildiğinde Türkiye’nin kâinat devleti olacağını söyledi. Başkan Öztürk ayrıca  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Ağustos 1920 de Konya Lisesi Ziyareti sırasında yapılan açılış konuşmasında Hasan Rüştü Efendi’nin Hazırlayıp Seydişehirli Mahmut Sadi’nin okuduğu ve şu cümlelerle birlikte ‘’ Tarih Seni Fatih’ler , Yavuz’lar ve Kanuni’lerin yanına koyacak dedikten sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün bakışının değiştiğini ve farklı yöne dönmesi ile akşamında şu sözleri söylediğini ifade etti“Gençler” diye söze başladı. “Sizi bu millet yetiştiriyor. Göreviniz; büyük hizmetlere hazırlanarak, bu vazifeye layık olmaktır.”“Gençleri Padişahçı ve Halifeci olarak değil, Milliyetçi olarak yetiştirmeli”demiştir Dedi ve

Ziyaret BTP Konya İl Başkanı Hasan Öztürk, BTP genel başkanı Av. Hüseyin Baş Beyin Hediyesi olan Milli Ekonomi Modeli ve Hoş Geldin Atatürk Eserleri’ni CHP Konya İl Başkanı  Av.Barış Bektaş’a taktim etmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (