( (

Britanya Başbakanı Boris Johnson'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Dünya (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 27.03.2020 - 15:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Britanya Başbakanı Boris Johnson'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Britanya Başbakanı Boris Johnson’ın ‘corona’ testi pozitif çıktı. Johnson, belirtilerinin hafif olduğunu, kendisini izole ettiğini açıkladı.
Salgını durum ülkede vahim duruma gelene kadar hafife almakla suçlanan 55 yaşındaki Johnson’a, başkent Londra’da ofisi ve konutunun bulunduğu Downing Sokağı 10 Numara’da test yapıldı. Haberi video çekerek sosyal medya aracılığıyla duyuran Johnson, evden çalışmaya devam edeceğini söyledi. Sözlerine “Size bir haberim var” diye başlayan Johnson, başta Ulusal Sağlık Sistemi çalışanları olmak üzere, polis, sosyal sorumluluk projelerinde çalışanlara ve gönüllülere teşekkür etti.  Teknoloji sayesinde işini aksatmayacağını, Covid-19 salgınıyla mücadele için çalışmaya devam edeceğini belirten Johnson, ‘Evde kal’ çağrısı yaparak hastalığını bulaşmasının engellemek için bunun çok önemli olduğunun altını çizdi.  Konuta girip çıkan çok sayıda kişiye test yapılması gündemde. Johnson’da son 24 saat içinde şüpheye yol açan belirtiler -ateş ve öksürük- olduğu, bunun üzerine test yapılmasına karar verildiği belirtildi.  Johnson’ın çok değil iki gün önce Avam Kamarası’ndaki yerini almış ve çok sayıda basın toplantısı yapmış olması milletvekilleri ve gazeteciler için de endişeleri gündeme getirdi.  Salı günü de veliaht Prens Charles’ın hastalığa yakalandığı açıklanmıştı.
Britanya Başbakanı Boris Johnson’ın ‘corona’ testi pozitif çıktı. Johnson, belirtilerinin hafif olduğunu, kendisini izole ettiğini açıkladı.

Salgını durum ülkede vahim duruma gelene kadar hafife almakla suçlanan 55 yaşındaki Johnson’a, başkent Londra’da ofisi ve konutunun bulunduğu Downing Sokağı 10 Numara’da test yapıldı.

Haberi video çekerek sosyal medya aracılığıyla duyuran Johnson, evden çalışmaya devam edeceğini söyledi. Sözlerine “Size bir haberim var” diye başlayan Johnson, başta Ulusal Sağlık Sistemi çalışanları olmak üzere, polis, sosyal sorumluluk projelerinde çalışanlara ve gönüllülere teşekkür etti. 

Teknoloji sayesinde işini aksatmayacağını, Covid-19 salgınıyla mücadele için çalışmaya devam edeceğini belirten Johnson, ‘Evde kal’ çağrısı yaparak hastalığını bulaşmasının engellemek için bunun çok önemli olduğunun altını çizdi. 

Konuta girip çıkan çok sayıda kişiye test yapılması gündemde. Johnson’da son 24 saat içinde şüpheye yol açan belirtiler -ateş ve öksürük- olduğu, bunun üzerine test yapılmasına karar verildiği belirtildi. 

Johnson’ın çok değil iki gün önce Avam Kamarası’ndaki yerini almış ve çok sayıda basın toplantısı yapmış olması milletvekilleri ve gazeteciler için de endişeleri gündeme getirdi. 

Salı günü de veliaht Prens Charles’ın hastalığa yakalandığı açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (