( (

Bozkır’da KOP Tarafından Desteklenen Projelerin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bölge 22.01.2020 - 09:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bozkır’da KOP Tarafından Desteklenen Projelerin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

2017-2019 yılları arasında Bozkır’da uygulanan 2.5 milyon liralık Kop Destekliyor Bozkır Balı Markalaşıyor, Kop Destekliyor Bozkır Tarımı Makineleşiyor, Kop Destekliyor Kildere Üretiyor Kooperatif Pazarlıyor, Kop Destekliyor Bozkır Sera İle Hayat Buluyor projelerinin tanıtıldığı toplantı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
         Projelerin tanıtıldığı toplantıya Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, KOP Başkanı İhsan Bostancı, TKDK Konya İl Koordinatörü Hakan Doğan, Tarım ve Orman Konya İl Müdür Yardımcısı Esat Altuntaş’ın yanı sıra STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.            Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Proje Koordinatörü Halil Durmuş, tanıtımı gerçekleştirilen projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, müdürlük olarak Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkta daha iyi yerlere gelebilmesi için ilçedeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.            Bozkır’da hayata geçirilen projelerin hayırlı olmasını dileyen KOP Başkanı İhsan Bostancı, KOP olarak kırsal kalkınmaya ve üretime dayalı projeler üretmeye ve bu projeleri her daim destek vermeye devam edeceklerinin altını çizerek hayata geçirilen bu projelerin Bozkır’ı tarım, hayvancılık ve üretim anlamında önemli bir noktaya ulaştıracağını söyledi.            Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yapmış olduğu konuşmasında Bozkır’ın Konya ilçeleri arasında en eski tarihe sahip ilçelerinden biri olduğunu, coğrafi şartlar nedeniyle tarım ve hayvancılığın temel geçim kaynağı olduğunu belirterek bu bağlamda devletimizin tüm kurumlarıyla işbirliği içerisinde projeler ürettiklerinin altını çizdi. Sosyal alandan turizme, tarımdan hayvancılığa ve meyve-sebze yetiştiriciliğine kadar birçok alanda üretilen projelerle Bozkır’ın gelişimini ve değişimini sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Saygı, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.            Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkla hayat bulacağını söyleyerek kurum olarak Bozkır’da hayata geçirilecek olan tüm projeleri desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkta daha da önemli mesafeler alması için hayata geçirilecek olan 2.5 milyonluk projelerde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Bayraktar, buna benzer nice projelere hep birlikte imza atmayı hedeflediklerini söyledi.            Konuşmaların akabinde KOP tarafından desteklenen projelerin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde katılımcılara proje kapsamında üretilen Bozkır Balı, Poleni ve Bozkır Tahini hediye edildi. Daha sonra Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, günün anısına KOP Başkanı İhsan Bostancı’ya, TKDK Konya İl Koordinatörü Hakan Doğan’a ve Tarım ve Orman Konya İl Müdür Yardımcısı Esat Altuntaş’a Bozkır sancağı hediye etti.
2017-2019 yılları arasında Bozkır’da uygulanan 2.5 milyon liralık Kop Destekliyor Bozkır Balı Markalaşıyor, Kop Destekliyor Bozkır Tarımı Makineleşiyor, Kop Destekliyor Kildere Üretiyor Kooperatif Pazarlıyor, Kop Destekliyor Bozkır Sera İle Hayat Buluyor projelerinin tanıtıldığı toplantı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

         Projelerin tanıtıldığı toplantıya Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, KOP Başkanı İhsan Bostancı, TKDK Konya İl Koordinatörü Hakan Doğan, Tarım ve Orman Konya İl Müdür Yardımcısı Esat Altuntaş’ın yanı sıra STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

           Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Proje Koordinatörü Halil Durmuş, tanıtımı gerçekleştirilen projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, müdürlük olarak Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkta daha iyi yerlere gelebilmesi için ilçedeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

           Bozkır’da hayata geçirilen projelerin hayırlı olmasını dileyen KOP Başkanı İhsan Bostancı, KOP olarak kırsal kalkınmaya ve üretime dayalı projeler üretmeye ve bu projeleri her daim destek vermeye devam edeceklerinin altını çizerek hayata geçirilen bu projelerin Bozkır’ı tarım, hayvancılık ve üretim anlamında önemli bir noktaya ulaştıracağını söyledi.

           Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yapmış olduğu konuşmasında Bozkır’ın Konya ilçeleri arasında en eski tarihe sahip ilçelerinden biri olduğunu, coğrafi şartlar nedeniyle tarım ve hayvancılığın temel geçim kaynağı olduğunu belirterek bu bağlamda devletimizin tüm kurumlarıyla işbirliği içerisinde projeler ürettiklerinin altını çizdi. Sosyal alandan turizme, tarımdan hayvancılığa ve meyve-sebze yetiştiriciliğine kadar birçok alanda üretilen projelerle Bozkır’ın gelişimini ve değişimini sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Saygı, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

           Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkla hayat bulacağını söyleyerek kurum olarak Bozkır’da hayata geçirilecek olan tüm projeleri desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Bozkır’ın tarım ve hayvancılıkta daha da önemli mesafeler alması için hayata geçirilecek olan 2.5 milyonluk projelerde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Bayraktar, buna benzer nice projelere hep birlikte imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

           Konuşmaların akabinde KOP tarafından desteklenen projelerin tanıtımı gerçekleştirildi. Akabinde katılımcılara proje kapsamında üretilen Bozkır Balı, Poleni ve Bozkır Tahini hediye edildi. Daha sonra Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, günün anısına KOP Başkanı İhsan Bostancı’ya, TKDK Konya İl Koordinatörü Hakan Doğan’a ve Tarım ve Orman Konya İl Müdür Yardımcısı Esat Altuntaş’a Bozkır sancağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (