( (

Bozkır’da Engelli Bakım Merkezi ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Açılışı Yapıldı

Bölge 20.10.2021 - 10:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bozkır’da Engelli Bakım Merkezi ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Açılışı Yapıldı

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekilimiz Sn. Ziya Altunyaldız’ın katılımıyla Bozkır’da hizmete kazandırılan Özel Zarafet Engelli Bakım Merkezi ve Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Yapılan açılışa ev sahipliği yapan Bozkır Kaymakamımız Fatmagül Dalmış ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’nın yanı sıra Ahırlı, Güneysınır, Yalıhüyük, Akören Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Bozkırlılar İlim Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı Bozkırımızın gururu Konya Milletvekilimiz Ziya ALTUNYALDIZ’a ilçemize kazandırdığı sayısız hizmetlerden birisi olan bakım merkezleri için teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Bozkır’ımızı istihdam ve ekonomik açıdan kalkınması için yürüttüğümüz çalışmaların başından sonuna kadar takipçisi olan, ilçemize sayısız hizmet kazandıran milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bakım merkezlerinin bölgemize hayırlı olmasını diliyor, her zaman belediye olarak üzerime düşeni yapacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.  Konya Milletvekili Altunyaldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Toplamda 100 hasta kapasiteli ve 50 kişiye istihdam sağlayan Özel Zarafet Bakım Merkezi ve 700 kapasiteli ve 55 kişiye istihdam sağlayacak olan iki bakım merkezimizin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Zihinsel engelli hastaların tedavi göreceği Zarafet Bakım Merkezi ve Çocuk Engelli ve Rehabilitasyon bakım merkezinin açılması ile birlikte bölgemizin önemli ihtiyaçlarından birisini daha gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki yıldır bakanlığımızla birlikte yürütüp hayata geçirdiğimiz bakım merkezlerinde emeği geçen Belediye Başkanımız Sadettin Saygı’ya ilçe teşkilatımıza, bakım merkezlerimizin Kurucu Müdürü Arif Çalış’a, bina tahsisini sağlayan Bozkırlılar İlim Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Konya Milletvekilimiz Sn. Ziya Altunyaldız’ın katılımıyla Bozkır’da hizmete kazandırılan Özel Zarafet Engelli Bakım Merkezi ve Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Yapılan açılışa ev sahipliği yapan Bozkır Kaymakamımız Fatmagül Dalmış ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’nın yanı sıra Ahırlı, Güneysınır, Yalıhüyük, Akören Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Bozkırlılar İlim Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı Bozkırımızın gururu Konya Milletvekilimiz Ziya ALTUNYALDIZ’a ilçemize kazandırdığı sayısız hizmetlerden birisi olan bakım merkezleri için teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Bozkır’ımızı istihdam ve ekonomik açıdan kalkınması için yürüttüğümüz çalışmaların başından sonuna kadar takipçisi olan, ilçemize sayısız hizmet kazandıran milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bakım merkezlerinin bölgemize hayırlı olmasını diliyor, her zaman belediye olarak üzerime düşeni yapacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 Konya Milletvekili Altunyaldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Toplamda 100 hasta kapasiteli ve 50 kişiye istihdam sağlayan Özel Zarafet Bakım Merkezi ve 700 kapasiteli ve 55 kişiye istihdam sağlayacak olan iki bakım merkezimizin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Zihinsel engelli hastaların tedavi göreceği Zarafet Bakım Merkezi ve Çocuk Engelli ve Rehabilitasyon bakım merkezinin açılması ile birlikte bölgemizin önemli ihtiyaçlarından birisini daha gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki yıldır bakanlığımızla birlikte yürütüp hayata geçirdiğimiz bakım merkezlerinde emeği geçen Belediye Başkanımız Sadettin Saygı’ya ilçe teşkilatımıza, bakım merkezlerimizin Kurucu Müdürü Arif Çalış’a, bina tahsisini sağlayan Bozkırlılar İlim Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (