( (

Bodrum Müzik Festivali’nde Dünya Tangolarıyla Muhteşem Bir Gece

Magazin 25.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bodrum Müzik Festivali’nde Dünya Tangolarıyla Muhteşem Bir Gece

Doğuş Grubu’nun ‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek Doğuş ile Gelecek’ sosyal sorumluluk çatısı altında bu yıl 15’incisini gerçekleştirdiği Bodrum Müzik Festivali, Türkiye ve dünyadan önemli müzisyenleri ağırlama devam ediyor.    Festivalin üçüncü gününde virtüözitesi ve enstrümanına getirdiği derinlikle, “akordeonun prensesi” unvanını taşıyan Letonyalı Keseni Sidorova; Olten Filarmoni ve Finlandiyalı topluluk Sväng Armonika Dörtlüsü ile D-Marin Turgutreis’te müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.      Müziğe getirdiği yeni yorumuyla klasik dünyasında adından çokça söz ettiren Ksenija Sidorova, Latin Amerika, Fin ve Türk tangolarından oluşan bir programla oluşan muhteşem bir gecede müzikseverlerle buluştu.        

Doğuş Grubu’nun ‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek Doğuş ile Gelecek’ sosyal sorumluluk çatısı altında bu yıl 15’incisini gerçekleştirdiği Bodrum Müzik Festivali, Türkiye ve dünyadan önemli müzisyenleri ağırlama devam ediyor.

 

 Festivalin üçüncü gününde virtüözitesi ve enstrümanına getirdiği derinlikle, “akordeonun prensesi” unvanını taşıyan Letonyalı Keseni Sidorova; Olten Filarmoni ve Finlandiyalı topluluk Sväng Armonika Dörtlüsü ile D-Marin Turgutreis’te müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 Müziğe getirdiği yeni yorumuyla klasik dünyasında adından çokça söz ettiren Ksenija Sidorova, Latin Amerika, Fin ve Türk tangolarından oluşan bir programla oluşan muhteşem bir gecede müzikseverlerle buluştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (