( (

Birlik Olup Ülke İçin Çalışmalıyız

İş Dünyası 01.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Birlik Olup Ülke İçin Çalışmalıyız

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinin sonucunu değerlendirdi. Yeni hükümet sistemine geçişimizle birlikte çok farklı bir seçim atmosferi yaşandığını belirten Başkan Yıldırım, yüzde 84,5’luk katılım oranı ile Batı demokrasisini geride bırakan bir seçimi yaşadıklarını, bunun ülkemizin demokrasiye olan bağlılığını ve güvenini ortaya koyduğunu belirtti. Yerel seçimleri kendi dinamikleri içerisinde ayrı bir parantezle değerlendirmek gerektiğini belirten Başkan Yakup Yıldırım, önümüzdeki 4,5 yıllık kesintisiz icraat döneminde ekonomiyi önceleyecek reformların hayata geçirilerek yarının inşası için reformlara odaklanılması gerektiğini belirtti.  Yıldırım, “Yerel seçimler sonrası önümüzde seçimlerin olmadığı 4,5 yıllık bir kesintisiz icraat dönemi bizi beklemektedir. Bu süreyi toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek ülkemizin yarınının inşası için en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu bağlamda özellikle ekonomik reformları öncelemeli, katma değeri yüksek teknolojik ürünlere yönelerek; üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça istihdam sağlayan bir Türkiye’yi inşa etmemiz gerekmektedir.  Ülkemizin güçlü ekonomik potansiyellerini ortaya koyarak, dengeleme sürecinden atılım sürecine geçip, enflasyonu tek hanelere çekmemiz ve faizleri düşürerek ülkemizi üretim odaklı yatırım yapar hale getirmeliyiz. Yerel seçim öncesi bu minvalde aldığımız sinyallerin el ele verilerek bir an önce hayata geçirilmesini temenni eder, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile getirmesini dileriz” dedi. Başkan Yıldırım, Konya merkez ve ilçelerde belediye başkanlığı görevine seçilen isimleri tebrik ederek, başarılar diledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinin sonucunu değerlendirdi. Yeni hükümet sistemine geçişimizle birlikte çok farklı bir seçim atmosferi yaşandığını belirten Başkan Yıldırım, yüzde 84,5’luk katılım oranı ile Batı demokrasisini geride bırakan bir seçimi yaşadıklarını, bunun ülkemizin demokrasiye olan bağlılığını ve güvenini ortaya koyduğunu belirtti. Yerel seçimleri kendi dinamikleri içerisinde ayrı bir parantezle değerlendirmek gerektiğini belirten Başkan Yakup Yıldırım, önümüzdeki 4,5 yıllık kesintisiz icraat döneminde ekonomiyi önceleyecek reformların hayata geçirilerek yarının inşası için reformlara odaklanılması gerektiğini belirtti.


 Yıldırım, “Yerel seçimler sonrası önümüzde seçimlerin olmadığı 4,5 yıllık bir kesintisiz icraat dönemi bizi beklemektedir. Bu süreyi toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek ülkemizin yarınının inşası için en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu bağlamda özellikle ekonomik reformları öncelemeli, katma değeri yüksek teknolojik ürünlere yönelerek; üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça istihdam sağlayan bir Türkiye’yi inşa etmemiz gerekmektedir.  Ülkemizin güçlü ekonomik potansiyellerini ortaya koyarak, dengeleme sürecinden atılım sürecine geçip, enflasyonu tek hanelere çekmemiz ve faizleri düşürerek ülkemizi üretim odaklı yatırım yapar hale getirmeliyiz. Yerel seçim öncesi bu minvalde aldığımız sinyallerin el ele verilerek bir an önce hayata geçirilmesini temenni eder, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile getirmesini dileriz” dedi. Başkan Yıldırım, Konya merkez ve ilçelerde belediye başkanlığı görevine seçilen isimleri tebrik ederek, başarılar diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (