( (

Bir Dilim Yaş Pasta Oyunu Sahne Adlı

Kültür Sanat 20.05.2022 - 16:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bir Dilim Yaş Pasta Oyunu Sahne Adlı

Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "BİR DİLİM YAŞ PASTA" isimli tiyatro Oyunu sahne aldı.
Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "BİR DİLİM YAŞ PASTA" isimli tiyatro Oyunu  sahne aldı.   Koordinatörlüğünü Okul Müdürü Mehmet Erdal’ın yaptığı “Bir Dilim Yaş Pasta” isimli çocuk oyunu Selçuklu Anaokulu'nda sahneye konuldu. Eğitimci Yazar Fatma ÇETİN KABADAYI  tarafından yazılıp yönetilen oyunda Selçuklu Anaokulu Öğretmenlerinden Berna Yolsal Gümüşefe, B. Nesrin Öz, Fatma ÇETİN KABADAYI, Sara Karataş, Sevgi Alparslan Tosun, Serpil Uğuz, Sırma Semra Kayserilioğlu ve Yasemin Atılgan rol alırken teknik ekipte Cennet DİKKAYA ve Mahfuze SAVAŞ yer aldı.   İlk olarak 10.30 ve 15.00’de iki seans halinde Selçuklu Anaokulu öğrencilerine gösterilen oyun çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. Yaklaşık üç yüz kişinin izlediği oyun büyük beğeni aldı.   Okul Müdürü Mehmet Erdal, “Tiyatro ekibimiz, büyük bir özveriyle çalıştı. Miniklerimizin öğretmenlerini sahnede izlerken büyük keyif aldılar. Tiyatro etkinliğimizle de çocuklarımızın yaşamı öğrenmelerine, anlamlandırmalarına; hayal güçlerini geliştirmelerine; sevgi, saygı, paylaşma gibi değerlerimizi özümsemelerine gayret ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, gerek çocuklardan gerek velilerimizden olumlu geri dönütler aldık,” dedi.   Oyunun ardından tüm sınıflar oyuncu öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "BİR DİLİM YAŞ PASTA" isimli tiyatro Oyunu sahne aldı.

Konya Selçuklu Anaokulu Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan "BİR DİLİM YAŞ PASTA" isimli tiyatro Oyunu  sahne aldı.

 

Koordinatörlüğünü Okul Müdürü Mehmet Erdal’ın yaptığı “Bir Dilim Yaş Pasta” isimli çocuk oyunu Selçuklu Anaokulu'nda sahneye konuldu. Eğitimci Yazar Fatma ÇETİN KABADAYI  tarafından yazılıp yönetilen oyunda Selçuklu Anaokulu Öğretmenlerinden Berna Yolsal Gümüşefe, B. Nesrin Öz, Fatma ÇETİN KABADAYI, Sara Karataş, Sevgi Alparslan Tosun, Serpil Uğuz, Sırma Semra Kayserilioğlu ve Yasemin Atılgan rol alırken teknik ekipte Cennet DİKKAYA ve Mahfuze SAVAŞ yer aldı.

 

İlk olarak 10.30 ve 15.00’de iki seans halinde Selçuklu Anaokulu öğrencilerine gösterilen oyun çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. Yaklaşık üç yüz kişinin izlediği oyun büyük beğeni aldı.

 

Okul Müdürü Mehmet Erdal, “Tiyatro ekibimiz, büyük bir özveriyle çalıştı. Miniklerimizin öğretmenlerini sahnede izlerken büyük keyif aldılar. Tiyatro etkinliğimizle de çocuklarımızın yaşamı öğrenmelerine, anlamlandırmalarına; hayal güçlerini geliştirmelerine; sevgi, saygı, paylaşma gibi değerlerimizi özümsemelerine gayret ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için hep birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, gerek çocuklardan gerek velilerimizden olumlu geri dönütler aldık,” dedi.

 

Oyunun ardından tüm sınıflar oyuncu öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (