( (

Bir Bardak Suyla Hayatınızı Şekillendirin

Sağlık 08.02.2021 - 15:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bir Bardak Suyla Hayatınızı Şekillendirin

Dolaşımın düzelmesi, sindirim sisteminden cilt güzelliğine kadim şifa kaynağı suyun Hayatımızı şekillendiren en önemli frekans iletim aracı olduğunu biliyor muydunuz?
 Enerji Tıbbı Uzmanı Emine Baran, “O kadar büyük bir güçten bahsediyoruz ki, ayeti kerimede sizi bir su damlasından yarattım diyor Yaradan. Ve gelişen embriyo da yine suyun içinde hayat buluyor.” diyor. Suyun gücünü kullanarak hayatımızı şekillendirebileceğimizi aktaran Baran, bu konuda günlük rutin haline getireceğiniz püf noktaları da veriyor.    Suya ne kaydettiğinize dikkat edin   Suyun hafızasınının oluşturacağı tehlikelere de dikkat çeken Baran “ Japon Bilim İnsanı Dr. Masaru Emoto tarafından yapılan suyun hafızası deneyi ile gündeme gelen suyun iletim gücü yüzyıllardır bizim kültürümüzde yer alıyor. Guantanamo da esir Iraklı bir doktorun esaret altında iken diğer esirleri su ile tedavi ettiği literatüre girmiş bilgiler içindedir. Eski bilgelerin ve büyüklerimizin dualarını suya okuması da bu yüzdendir. Su, kadim bilgilerde ayı, anneliği, bilinçaltını, gebelikteki oluşumu ve hayatımızı şekillendiren kodların yüklendiği alanı temsil eder. Yemeğin içine koyduğumuz sudan, içtiğimiz çaya, kadar günlük aldığımız suya kadar hepsi beden ve bilinçaltımıza suyun hafızasını aktarıyor. Bu büyük frekans ileticinin gücünü, yüklediğiniz niyetler ile beden ve zihin yapılandırması için kullanılabilir, hayatımızı şekillendirebiliriz.  Yüzde yetmişi sudan oluşan bedenimizde her hücremize hayat taşıyan su aynı zamanda ona kodladığımız frekansları da iletiyor. Su bir kayıt cihazı ve o kayıtları eksiksiz hücrelere iletir. Suya ne kaydettiğinize  dikkat edin.” diyor.   Suya ne anlatırsanız onu yaşarsınız   Baran günlük hayatta kullandığımız su ile ilgili uyarılarda bulunuyor. “Kavga, gürültü negatif enerjiyle beslenmiş ortamdaki suyu içmeyin. Tv de izlediğiniz filmden, ortamda yapılan dedikoduya kadar hersey suyun frekansını etkiler. Olumsuz kodlanmış bir su bütün hücrelerinize o olumsuzluğu iletir. Ertesi güne güzel bir enerji ile başlamak için yatmadan önce içtiğiniz suyun negatif ortam ya da frekansa maruz kalmadığından emin olun. Suya ne anlatırsanız onu yaşayacağınızı bilin. Niyetlerinizi olmasını istediğiniz, mutlu olacağınız dileklerinizi suya aktarın. Bir damla sudan yaratılmışken, o bir damla suyun vücut okyanusumuza ne ileteceğini biz seçebiliriz. “  
Dolaşımın düzelmesi, sindirim sisteminden cilt güzelliğine kadim şifa kaynağı suyun Hayatımızı şekillendiren en önemli frekans iletim aracı olduğunu biliyor muydunuz?

 Enerji Tıbbı Uzmanı Emine Baran, “O kadar büyük bir güçten bahsediyoruz ki, ayeti kerimede sizi bir su damlasından yarattım diyor Yaradan. Ve gelişen embriyo da yine suyun içinde hayat buluyor.” diyor. Suyun gücünü kullanarak hayatımızı şekillendirebileceğimizi aktaran Baran, bu konuda günlük rutin haline getireceğiniz püf noktaları da veriyor. 

 

Suya ne kaydettiğinize dikkat edin

 

Suyun hafızasınının oluşturacağı tehlikelere de dikkat çeken Baran “ Japon Bilim İnsanı Dr. Masaru Emoto tarafından yapılan suyun hafızası deneyi ile gündeme gelen suyun iletim gücü yüzyıllardır bizim kültürümüzde yer alıyor. Guantanamo da esir Iraklı bir doktorun esaret altında iken diğer esirleri su ile tedavi ettiği literatüre girmiş bilgiler içindedir. Eski bilgelerin ve büyüklerimizin dualarını suya okuması da bu yüzdendir. Su, kadim bilgilerde ayı, anneliği, bilinçaltını, gebelikteki oluşumu ve hayatımızı şekillendiren kodların yüklendiği alanı temsil eder. Yemeğin içine koyduğumuz sudan, içtiğimiz çaya, kadar günlük aldığımız suya kadar hepsi beden ve bilinçaltımıza suyun hafızasını aktarıyor. Bu büyük frekans ileticinin gücünü, yüklediğiniz niyetler ile beden ve zihin yapılandırması için kullanılabilir, hayatımızı şekillendirebiliriz.  Yüzde yetmişi sudan oluşan bedenimizde her hücremize hayat taşıyan su aynı zamanda ona kodladığımız frekansları da iletiyor. Su bir kayıt cihazı ve o kayıtları eksiksiz hücrelere iletir. Suya ne kaydettiğinize  dikkat edin.” diyor.

 

Suya ne anlatırsanız onu yaşarsınız

 

Baran günlük hayatta kullandığımız su ile ilgili uyarılarda bulunuyor. “Kavga, gürültü negatif enerjiyle beslenmiş ortamdaki suyu içmeyin. Tv de izlediğiniz filmden, ortamda yapılan dedikoduya kadar hersey suyun frekansını etkiler. Olumsuz kodlanmış bir su bütün hücrelerinize o olumsuzluğu iletir. Ertesi güne güzel bir enerji ile başlamak için yatmadan önce içtiğiniz suyun negatif ortam ya da frekansa maruz kalmadığından emin olun. Suya ne anlatırsanız onu yaşayacağınızı bilin. Niyetlerinizi olmasını istediğiniz, mutlu olacağınız dileklerinizi suya aktarın. Bir damla sudan yaratılmışken, o bir damla suyun vücut okyanusumuza ne ileteceğini biz seçebiliriz. “

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (