( (

Beyşehirli Off-Road Pilotları Fethiye’den de Kupalarla Dönüyor

Spor 14.10.2019 - 13:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Beyşehirli Off-Road Pilotları Fethiye’den de Kupalarla Dönüyor

Beyşehirli off-road pilotlarının Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yarışlarda elde ettiği başarı, Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.
Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Türkiye’nin 10 farklı ilinden 80 sporcunun katılımıyla yapılan  2.Off-Road Şenliği kapsamında düzenlenen yarışlara katılan Beyşehirli pilotlar, S1, S2 ve S3 klasmanlarında birinci geldi. S1 klasmanında Serhat Dursun-Emrah Ceran, S2 klasmanında Haceli Şam-Nevzat Akkuş, S4 klasmanında ise Mustafa Gül-Abdullah Candan ikilisi birincilik derecesi elde etti. Girdikleri klasmanların tüm birinciliklerini elde eden Beyşehirli pilotlardan Mustafa Gül, tüm araçlar içindeki en iyi derecelerin birincisi, Serhat Dursun Akdemir ikincisi ve Haceli Şam da üçüncüsü oldu. Beyşehirli pilotlar, bu çerçevede Fethiye’den toplam 12 kupa ile dönmeyi başardı. Beyşehir Belediye Başkanı  Adil Bayındır, Fethiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı Beyşehirli off-road pilotlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Beyşehirli off-road pilotlarının Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yarışlarda elde ettiği başarı, Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.

Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Türkiye’nin 10 farklı ilinden 80 sporcunun katılımıyla yapılan  2.Off-Road Şenliği kapsamında düzenlenen yarışlara katılan Beyşehirli pilotlar, S1, S2 ve S3 klasmanlarında birinci geldi.

S1 klasmanında Serhat Dursun-Emrah Ceran, S2 klasmanında Haceli Şam-Nevzat Akkuş, S4 klasmanında ise Mustafa Gül-Abdullah Candan ikilisi birincilik derecesi elde etti.

Girdikleri klasmanların tüm birinciliklerini elde eden Beyşehirli pilotlardan Mustafa Gül, tüm araçlar içindeki en iyi derecelerin birincisi, Serhat Dursun Akdemir ikincisi ve Haceli Şam da üçüncüsü oldu. Beyşehirli pilotlar, bu çerçevede Fethiye’den toplam 12 kupa ile dönmeyi başardı.

Beyşehir Belediye Başkanı  Adil Bayındır, Fethiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı Beyşehirli off-road pilotlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (