( (

Beyşehir Belediyesi Belediye Başkan Vekili Gülşah Bahçeci: “İlçemiz Kadınının Her Zaman Yanında Olacağız”

Bölge 14.09.2019 - 10:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Beyşehir Belediyesi Belediye Başkan Vekili Gülşah Bahçeci: “İlçemiz Kadınının Her Zaman Yanında Olacağız”

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın ilçe dışında olması dolayısıyla yerine Beyşehir Belediye Başkanlığı görevine vekalet etmeye başlayan kadın Belediye Meclis Üye Gülşah Bahçeci, “Benim için farklı bir duygu, farklı bir deneyim oldu.”şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Beyşehir Belediye Başkan Vekilimiz Bahçeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Adil Bayındır’a kendilerine bu onurlu görevi tevdi etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dün itibariyle Beyşehir Belediyesi’nin ilk kadın belediye başkan vekili olarak görev yaptığını vurgulayan Bahçeci, açıklamasında kadının toplumdaki yerine de dikkati çekerek şu cümlelere yer verdi:  “Belediye Başkanımız olmadığı zamanlarda, gelinceye kadar belediye meclis üyeleri olarak başkan vekilliği yapıyoruz. Belediye Başkanlığına bir kadın olarak vekalet etmek benim için farklı bir duygu, farklı bir deneyim oldu. Bilindiği üzere, Belediyemiz Meclisi’nde de AK Parti’den iki bayan meclis üyesi bulunuyor, görev yapıyor. Bu bağlamda bizler partimizin kadınlara bakış açısının da birer aynası durumundayız.Bu sebeple, en büyük teşekkürüm de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimedir. Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Bey, ilçe dışında olduğu zamanlarda meclis üyelerimize sırayla bu görevi tevdi edip bizleri onure etmektedir. Bugün bu sırayı bize verdi. Bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Adil Bayındır Beyefendi’ye çok teşekkür ediyorum. İslamda, toplumda, toplumsal yaşamda kadın çok değerlidir. Ve önemli bir yere sahiptir. Kadın, bir bütünün ayrılmaz parçasıdır. Kadın, kültürü yaşatan ve taşıyandır. Kadının toplumsal yaşamda aktif bir şekilde yer alması, toplumsal değişim ve gelişim ile paralellik gösterir. Kadın duruşu ile ahlakı ve bilgisiyle, varlığıyla toplumun her alanında yer almalıdır. Toplumda kadınların yaşadıkları problemleri anlama ve onlara çözüm bulma arayışı içerisinde olmak, bizlerin olduğu kadar bu ülkede yaşayan her ferdin sorumluluğunda olmalıdır. Bizler bunun için elimizden gelen gayret ve çabayı her zaman göstereceğiz. Göstermeye çalışacağız. Bunun için Beyşehir Belediyesi olarak farklı projelerle, ilçemiz kadınının her zaman yanında olacağız.” 
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın ilçe dışında olması dolayısıyla yerine Beyşehir Belediye Başkanlığı görevine vekalet etmeye başlayan kadın Belediye Meclis Üye Gülşah Bahçeci, “Benim için farklı bir duygu, farklı bir deneyim oldu.”şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Beyşehir Belediye Başkan Vekilimiz Bahçeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Adil Bayındır’a kendilerine bu onurlu görevi tevdi etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dün itibariyle Beyşehir Belediyesi’nin ilk kadın belediye başkan vekili olarak görev yaptığını vurgulayan Bahçeci, açıklamasında kadının toplumdaki yerine de dikkati çekerek şu cümlelere yer verdi: 
“Belediye Başkanımız olmadığı zamanlarda, gelinceye kadar belediye meclis üyeleri olarak başkan vekilliği yapıyoruz. Belediye Başkanlığına bir kadın olarak vekalet etmek benim için farklı bir duygu, farklı bir deneyim oldu. Bilindiği üzere, Belediyemiz Meclisi’nde de AK Parti’den iki bayan meclis üyesi bulunuyor, görev yapıyor. Bu bağlamda bizler partimizin kadınlara bakış açısının da birer aynası durumundayız.Bu sebeple, en büyük teşekkürüm de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimedir. Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Bey, ilçe dışında olduğu zamanlarda meclis üyelerimize sırayla bu görevi tevdi edip bizleri onure etmektedir. Bugün bu sırayı bize verdi. Bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Adil Bayındır Beyefendi’ye çok teşekkür ediyorum. İslamda, toplumda, toplumsal yaşamda kadın çok değerlidir. Ve önemli bir yere sahiptir. Kadın, bir bütünün ayrılmaz parçasıdır. Kadın, kültürü yaşatan ve taşıyandır. Kadının toplumsal yaşamda aktif bir şekilde yer alması, toplumsal değişim ve gelişim ile paralellik gösterir. Kadın duruşu ile ahlakı ve bilgisiyle, varlığıyla toplumun her alanında yer almalıdır. Toplumda kadınların yaşadıkları problemleri anlama ve onlara çözüm bulma arayışı içerisinde olmak, bizlerin olduğu kadar bu ülkede yaşayan her ferdin sorumluluğunda olmalıdır. Bizler bunun için elimizden gelen gayret ve çabayı her zaman göstereceğiz. Göstermeye çalışacağız. Bunun için Beyşehir Belediyesi olarak farklı projelerle, ilçemiz kadınının her zaman yanında olacağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (