( (

Beyşehir, 15 Üniversitenin Veteriner Fakültelerinin Akademisyen ve Öğrencilerini Ağırladı

Bölge 19.10.2019 - 15:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Beyşehir, 15 Üniversitenin Veteriner Fakültelerinin Akademisyen ve Öğrencilerini Ağırladı

Konya’nın Beyşehir ilçesi, kente gelen 15 üniversitenin veteriner fakültelerinin akademisyen ve öğrencilerini misafir etti.
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Eğitim ve Tanıtım Organizasyonları Topluluğu tarafından organize edilen ve Beyşehir Belediyesi evsahipliğinde düzenlenen gezi programı kapsamında ilçemize gelen veteriner fakültesinin akademisyen ve öğrencileri, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen tekne gezisine katıldı, tarihi Eşrefoğlu Camisi, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı gibi bazı tarihi mekanları ziyaret etti. Beyşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Boru, Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda verilen yemekte biraraya geldiği  SÜ Veteriner Fakültesi Eğitim ve Tanıtım Organizasyonları Topluluğu Başkanı Emin Alkoç ile  Akademik Danışmanı Dr.Öğretim Üyesi Sakine Ülküm Çizmeci’ye böyle bir gezi organizasyonunu tertip ederek Beyşehir’in tanıtımına sundukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Topluluk Başkanı Emin Alkoç da, Beyşehir Belediyesi ve Kültür İşleri Müdürlüğü yetkililerine geziye yaptıkları evsahipliği ve rehberlikten dolayı teşekkür ederken, katılımcılar ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi.   
Konya’nın Beyşehir ilçesi, kente gelen 15 üniversitenin veteriner fakültelerinin akademisyen ve öğrencilerini misafir etti.

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Eğitim ve Tanıtım Organizasyonları Topluluğu tarafından organize edilen ve Beyşehir Belediyesi evsahipliğinde düzenlenen gezi programı kapsamında ilçemize gelen veteriner fakültesinin akademisyen ve öğrencileri, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen tekne gezisine katıldı, tarihi Eşrefoğlu Camisi, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı gibi bazı tarihi mekanları ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Boru, Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda verilen yemekte biraraya geldiği  SÜ Veteriner Fakültesi Eğitim ve Tanıtım Organizasyonları Topluluğu Başkanı Emin Alkoç ile  Akademik Danışmanı Dr.Öğretim Üyesi Sakine Ülküm Çizmeci’ye böyle bir gezi organizasyonunu tertip ederek Beyşehir’in tanıtımına sundukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Topluluk Başkanı Emin Alkoç da, Beyşehir Belediyesi ve Kültür İşleri Müdürlüğü yetkililerine geziye yaptıkları evsahipliği ve rehberlikten dolayı teşekkür ederken, katılımcılar ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (