( (

Bera Alanya Otel 29 Nisan’da Sezonu Açıyor

Turizm 27.04.2022 - 17:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bera Alanya Otel 29 Nisan’da Sezonu Açıyor

Antalya bölgesinin önemli turizm tesislerinden olan Bera Alanya Otel 29 Nisan tarihi itibarı ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
BERA Holding şirketlerinden olan ve görkemli mimarisi, altın rengi kumsalı, turkuaz rengi denizi, muhteşem bir manzara ve gelenekselleşen misafirperverlik anlayışıyla hizmet veren Bera Alanya Otel, 29 Nisan’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Bera Alanya Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz yaptığı açıklamada, “16 yıllık tecrübemiz ve tüm altyapımızla sezon hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Huzurlu ve konforlu tatilin adresi Bera Alanya olarak 29 Nisan’da kapılarımızı müşterilerimize açıyoruz. Konuklarımızın hassasiyetlerine özel imkanlar ile alkolsüz aile oteli olarak hizmet veren otelimizde hayallerdeki tatil için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi. 30 MİLYON TL’LİK YENİ AİLE HAVUZU KOMPLEKSİ Konaklama ve tatil içeriği hakkında da bilgiler veren Bera Alanya Genel Müdürü Cengiz, “Kadın erkek havuzlarının ayrı olmasının yanında ailenizle vakit geçirebileceğiniz, güzel bir tatilin başlangıcı 5.000 metrekarelik ortak kullanım aile havuzumuz, 30 milyon TL’lik yeni yatırım ile 15 Haziran’da hizmet vermeye başlayacak. Havuzumuzda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek snack kafe, çocuklar için tasarlanmış eğlenceli aqualar, yarı olimpik aile yüzme havuzu, yenilenen mini clubun yanı sıra 7 adet kaydırağın tamamı aqua parkımız bünyesinde hizmete sunulacak” diye konuştu. İNTERNET ALTYAPISINA 3 MİLYON TL’LİK YATIRIM Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamak için çalıştıklarını belirten Cengiz, “Otelimizde Wifi 6 teknolojisi kullanarak bölgenin en hızlı internet çekim alanını oluşturduk. Bera Alanya otelimizin her alanında kesintisiz internet erişimi sağlamak için 3 Milyon TL’lik yatırım yapmış bulunmaktayız” dedi. “YÜZDE 50 DOLULUK ORANINI ELDE ETTİK” Açıklamasında, “Yoğun bir sezonun habercisi olarak erken rezervasyon fırsatlarında yüzde 50 doluluk oranını elde etmiş bulunmaktayız” diyen Genel Müdür Ruhat Ülgen Cengiz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu yıl ki tatil sezonunda misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 18 aya varan taksit imkanını müşterilerimizin hizmetinize sunuyoruz. Pandemi ile gelen sosyal mesafe ve sağlık kuralları çerçevesinde otelimiz titiz bir çalışma yürüterek sizlerin sağlıklı bir şekilde en güzel tatili geçirmesini geçen sezonda sağlamış bulunmakta. Sağlık Bakanlığı’nın açıklamaları ile maske ve mesafe kuralları azaltılarak daha rahat ve sağlıklı bir tatil geçirmek için gerekli önlemler alınmış durumdayız. Bayrama özel fırsatlardan faydalanmak ve Bera Alanya’nın konforlu odalarında konaklamak için hemen arayın, tatilinize geç kalmayın!”  
Antalya bölgesinin önemli turizm tesislerinden olan Bera Alanya Otel 29 Nisan tarihi itibarı ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

BERA Holding şirketlerinden olan ve görkemli mimarisi, altın rengi kumsalı, turkuaz rengi denizi, muhteşem bir manzara ve gelenekselleşen misafirperverlik anlayışıyla hizmet veren Bera Alanya Otel, 29 Nisan’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Bera Alanya Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz yaptığı açıklamada, “16 yıllık tecrübemiz ve tüm altyapımızla sezon hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Huzurlu ve konforlu tatilin adresi Bera Alanya olarak 29 Nisan’da kapılarımızı müşterilerimize açıyoruz. Konuklarımızın hassasiyetlerine özel imkanlar ile alkolsüz aile oteli olarak hizmet veren otelimizde hayallerdeki tatil için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

30 MİLYON TL’LİK YENİ AİLE HAVUZU KOMPLEKSİ

Konaklama ve tatil içeriği hakkında da bilgiler veren Bera Alanya Genel Müdürü Cengiz, “Kadın erkek havuzlarının ayrı olmasının yanında ailenizle vakit geçirebileceğiniz, güzel bir tatilin başlangıcı 5.000 metrekarelik ortak kullanım aile havuzumuz, 30 milyon TL’lik yeni yatırım ile 15 Haziran’da hizmet vermeye başlayacak. Havuzumuzda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek snack kafe, çocuklar için tasarlanmış eğlenceli aqualar, yarı olimpik aile yüzme havuzu, yenilenen mini clubun yanı sıra 7 adet kaydırağın tamamı aqua parkımız bünyesinde hizmete sunulacak” diye konuştu.

İNTERNET ALTYAPISINA 3 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamak için çalıştıklarını belirten Cengiz, “Otelimizde Wifi 6 teknolojisi kullanarak bölgenin en hızlı internet çekim alanını oluşturduk. Bera Alanya otelimizin her alanında kesintisiz internet erişimi sağlamak için 3 Milyon TL’lik yatırım yapmış bulunmaktayız” dedi.

“YÜZDE 50 DOLULUK ORANINI ELDE ETTİK”

Açıklamasında, “Yoğun bir sezonun habercisi olarak erken rezervasyon fırsatlarında yüzde 50 doluluk oranını elde etmiş bulunmaktayız” diyen Genel Müdür Ruhat Ülgen Cengiz konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu yıl ki tatil sezonunda misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 18 aya varan taksit imkanını müşterilerimizin hizmetinize sunuyoruz. Pandemi ile gelen sosyal mesafe ve sağlık kuralları çerçevesinde otelimiz titiz bir çalışma yürüterek sizlerin sağlıklı bir şekilde en güzel tatili geçirmesini geçen sezonda sağlamış bulunmakta. Sağlık Bakanlığı’nın açıklamaları ile maske ve mesafe kuralları azaltılarak daha rahat ve sağlıklı bir tatil geçirmek için gerekli önlemler alınmış durumdayız. Bayrama özel fırsatlardan faydalanmak ve Bera Alanya’nın konforlu odalarında konaklamak için hemen arayın, tatilinize geç kalmayın!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (