( (

Belediye Başkanı Tutal'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Gündem 23.11.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Belediye Başkanı Tutal'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Dünyanın en değerli  mesleklerinden olan öğretmenliğin, fedakarlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini kaydeden Başkan Tutal, bilgilerin öğrenilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öğretmenlerin çok önemli bir role sahip olduğunu belirtti.   Öğretmenlerin; üstlendiği misyonla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin evlatlarıyız. Kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz geleceğin inşasında büyük pay sahibidir.   Siz değerli meslektaşlarım, işinin ehli bir usta gibi çocuk veya gencin geleceğini şekillendirerek, yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamıyor aynı zamanda istediğimiz davranışların çocuklarda kalıcı olmasını sağlayacak eğitimlerde veriyorsunuz. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Dünyanın en değerli  mesleklerinden olan öğretmenliğin, fedakarlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini kaydeden Başkan Tutal, bilgilerin öğrenilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öğretmenlerin çok önemli bir role sahip olduğunu belirtti.

 

Öğretmenlerin; üstlendiği misyonla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin evlatlarıyız. Kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz geleceğin inşasında büyük pay sahibidir.

 

Siz değerli meslektaşlarım, işinin ehli bir usta gibi çocuk veya gencin geleceğini şekillendirerek, yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamıyor aynı zamanda istediğimiz davranışların çocuklarda kalıcı olmasını sağlayacak eğitimlerde veriyorsunuz. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (