( (

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın acı günü.

Yaşam 10.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın acı günü.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın annesi Ayşe Tutal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Seydişehir Bostandere mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Bostandere Mezarlığı’na defnedilecek. İpekyolumedya ailesi olarak 77 yaşında hayata gözlerini yuman Ayşe Tutal’a Allah’tan Rahmet, Belediye Başkanı Tutal ve ailesine sabrı cemil diliyoruz. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın annesi Ayşe Tutal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Seydişehir Bostandere mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Bostandere Mezarlığı’na defnedilecek.


İpekyolumedya ailesi olarak 77 yaşında hayata gözlerini yuman Ayşe Tutal’a Allah’tan Rahmet, Belediye Başkanı Tutal ve ailesine sabrı cemil diliyoruz. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (