( (

Bektaş; “Dualarımız Kahraman Askerlerimiz İçindir.”

Gündem 11.10.2019 - 18:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bektaş; “Dualarımız Kahraman Askerlerimiz İçindir.”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Barış Pınarı harekâtını değerlendirerek, “Dualarımız kahraman askerimiz içindir. Yanlarındayız. Başarılar diliyoruz.”
Askerlerimizin burnunu bile kanamadan harekatının tamamlanmasını dileyen CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin. Türkiye yönetiminin Suriye yönetimiyle Suriye'nin terörden arındırılması için görüşmesi gereklidir. Bu ilişki kurulduğu takdirde Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi Suriye'nin terörden arındırılması açısından çok önemlidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak söz konusu vatan olduğunda, millet olduğunda, bayrak olduğunda tek bir şey vardır, biz ‘gerisi teferruattır’ deriz. Milletimize, vatanımıza, bayrağımıza sadakatle bağlı kalırız. Savunur, sahiplenir. Gerektiğinde canımızı feda ederiz. Umarız en kısa sürede kahraman askerlerimiz Barış Pınarı harekatını tamamlayarak ülkemize döner. Ülkemiz ve bölgesi terörden temizlenir. Tekrar kahraman askerlerimizi başarılar dileyerek, yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum.  Barış Pınarı harekatında şehit olan Konyalı Yunus Mermer ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.  
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Barış Pınarı harekâtını değerlendirerek, “Dualarımız kahraman askerimiz içindir. Yanlarındayız. Başarılar diliyoruz.”

Askerlerimizin burnunu bile kanamadan harekatının tamamlanmasını dileyen CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş,Kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin. Türkiye yönetiminin Suriye yönetimiyle Suriye'nin terörden arındırılması için görüşmesi gereklidir. Bu ilişki kurulduğu takdirde Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi Suriye'nin terörden arındırılması açısından çok önemlidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak söz konusu vatan olduğunda, millet olduğunda, bayrak olduğunda tek bir şey vardır, biz ‘gerisi teferruattır’ deriz. Milletimize, vatanımıza, bayrağımıza sadakatle bağlı kalırız. Savunur, sahiplenir. Gerektiğinde canımızı feda ederiz. Umarız en kısa sürede kahraman askerlerimiz Barış Pınarı harekatını tamamlayarak ülkemize döner. Ülkemiz ve bölgesi terörden temizlenir. Tekrar kahraman askerlerimizi başarılar dileyerek, yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum.  Barış Pınarı harekatında şehit olan Konyalı Yunus Mermer ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (