( (

Bektaş; “ Berat Kandilinin İslam Dünyasının Sıkıntılarından Kurtulmasına Vesile Olmasını Dilerim.”

Gündem 07.04.2020 - 14:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bektaş; “ Berat Kandilinin İslam Dünyasının Sıkıntılarından Kurtulmasına Vesile Olmasını Dilerim.”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Berat kandili nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Ülkemizin ve İslam Dünyasının kandilini kutlayarak, Berat Kandilinin İslam dünyasının sıkıntılarından kurtulmasına vesile olmasını diledi.
Berat kandili kutlama mesajında CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş şunları dile getirdi:   “Bugün İslam dünyasının yaşadığı tüm sorunların üstesinden kinden, garezden, yalandan, riyadan, haksızlıktan, hukuksuzluktan, soygundan, vurgundan, yolsuzluktan, yetim malına el uzatmaktan ve kibirden uzak durarak gelebiliriz. Barışa, kardeşliğe ancak insanı insan yapan değerleri esas alarak ulaşabiliriz. Berat, suçtan, cezadan kurtulmak, hür ve özgür olmak anlamındadır.  Hukukta 'beratı zimmet asıldır' ve bu kural evrenseldir. Kin, nefret ve intikamın egemen olduğu yerde zulüm ve şiddet, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu yerde ise kardeşlik ve dostluk vardır.   Berat Kandili vesilesiyle, insanlık onuruna yaraşır aydınlık dolu bir geleceği inşa etmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.  Partimiz CHP sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluğu, dayanışmayı ve kardeşliği esas alarak bunu savunuyor. Bu anlayışla acının, gözyaşının terörün, şiddetin ve umutsuzluğun yerini, huzur, barış, umutla yaşama sevinci alabilir. Bu duygularla, Berat Kandilinin İslam dünyasının sıkıntılarından kurtulmasına, insan haklarının önündeki engellerin kalkmasına, huzur ortamında yaşamamıza vesile olmasını diliyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam dünyasının Berat Kandilini kutluyorum” dedi.
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Berat kandili nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Ülkemizin ve İslam Dünyasının kandilini kutlayarak, Berat Kandilinin İslam dünyasının sıkıntılarından kurtulmasına vesile olmasını diledi.

Berat kandili kutlama mesajında CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş şunları dile getirdi:

 

“Bugün İslam dünyasının yaşadığı tüm sorunların üstesinden kinden, garezden, yalandan, riyadan, haksızlıktan, hukuksuzluktan, soygundan, vurgundan, yolsuzluktan, yetim malına el uzatmaktan ve kibirden uzak durarak gelebiliriz. Barışa, kardeşliğe ancak insanı insan yapan değerleri esas alarak ulaşabiliriz. Berat, suçtan, cezadan kurtulmak, hür ve özgür olmak anlamındadır.  Hukukta 'beratı zimmet asıldır' ve bu kural evrenseldir. Kin, nefret ve intikamın egemen olduğu yerde zulüm ve şiddet, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu yerde ise kardeşlik ve dostluk vardır.

 

Berat Kandili vesilesiyle, insanlık onuruna yaraşır aydınlık dolu bir geleceği inşa etmek için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.  Partimiz CHP sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluğu, dayanışmayı ve kardeşliği esas alarak bunu savunuyor. Bu anlayışla acının, gözyaşının terörün, şiddetin ve umutsuzluğun yerini, huzur, barış, umutla yaşama sevinci alabilir. Bu duygularla, Berat Kandilinin İslam dünyasının sıkıntılarından kurtulmasına, insan haklarının önündeki engellerin kalkmasına, huzur ortamında yaşamamıza vesile olmasını diliyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam dünyasının Berat Kandilini kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (