( (

Bebeksi Bakım Nedir? Uzman Estetisyen Özlem Aksünger Açıkladı!

Sağlık 25.04.2022 - 10:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bebeksi Bakım Nedir? Uzman Estetisyen Özlem Aksünger Açıkladı!

Son dönemde kadın ve erkeklerin yaptırdığı bu özel bakımı estetisyen Özlem Aksünger’e sorduk. Crystal güzellik sahibi Estetisyen Özlem Aksünger’in mucizevi bakım kürü büyük talep görüyor.
Bebeksi bakım nedir?   Büyük emek ve yılların tecrübesiyle Özlem Aksünger’in Crystal kürler ile geliştirdiği tüm cilt sorunlarına yönelik yapılan tek doğal protokoldür. Bebeksi bakım Crystal Güzellik Merkezlerinde patentlidir. Uygulamaya başlanmadan önce Özlem hanım tarafından analiz gerçekleşiyor. Cilt Sorunlarına göre protokol ve kürler belirlenmektedir. Sonuçlarımızı genellikle tek seansta elde ediyoruz ama tabi cilt yapısına göre değişebilir bu durum. Memnuniyeti zirvede olan bakımımızı herkese tavsiye ediyoruz.   Kalıcı etki yaratır mı?   Doğal kürlerle cildin yenilenmesi sağlandığı için kalıcı etki yaratmaktadır.   Yaş aralığı önemli midir?   Bebeksi bakım tüm yaş gruplarında yapılmaktadır. Gençlerde genellikle akne sorunu mevcut bu sebeple 14-16 yaştan itibaren yapılabilmektedir.
Son dönemde kadın ve erkeklerin yaptırdığı bu özel bakımı estetisyen Özlem Aksünger’e sorduk. Crystal güzellik sahibi Estetisyen Özlem Aksünger’in mucizevi bakım kürü büyük talep görüyor.

Bebeksi bakım nedir?

 

Büyük emek ve yılların tecrübesiyle Özlem Aksünger’in Crystal kürler ile geliştirdiği tüm cilt sorunlarına yönelik yapılan tek doğal protokoldür. Bebeksi bakım Crystal Güzellik Merkezlerinde patentlidir. Uygulamaya başlanmadan önce Özlem hanım tarafından analiz gerçekleşiyor. Cilt Sorunlarına göre protokol ve kürler belirlenmektedir. Sonuçlarımızı genellikle tek seansta elde ediyoruz ama tabi cilt yapısına göre değişebilir bu durum. Memnuniyeti zirvede olan bakımımızı herkese tavsiye ediyoruz.

 

Kalıcı etki yaratır mı?

 

Doğal kürlerle cildin yenilenmesi sağlandığı için kalıcı etki yaratmaktadır.

 

Yaş aralığı önemli midir?

 

Bebeksi bakım tüm yaş gruplarında yapılmaktadır. Gençlerde genellikle akne sorunu mevcut bu sebeple 14-16 yaştan itibaren yapılabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (