( (

Başkanlar, Bisikletçileri Ağırladı

Bölge 22.07.2020 - 12:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkanlar, Bisikletçileri Ağırladı

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği(KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner,Konya Pastacılar Odas Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu Konya Karatay Gezenbilir Bisiklet Topluğu Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
 Gezenbilir Bisiklet Topluluğuyla İstanbul yolu üzerindeki Fırınzade bir araya gelen KONESOB Başkanı Muharrem Karacak topluluk üyeleriyle sohbet ederek, “Böylesine güzel bir sportif faaliyetlerden dolayı sizleri kutluyorum. Gençlerimizin sportif faaliyetlere önem vermesi bizleri sevindirdi. Her zaman yanlarında olacağız” dedi. Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridün Güner, “Gençlerimizin sportif faaliyetleri güzel olduğu kadar, bizleri sevindirdi. Gezenbilir Bisiklet topluluğunun bu tür faaliyetleri gençlerimize örnek olur.” Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, dernek üyelerini bisiklet sporlarıyla uğraştıkları için tebrik ederek, Gezenbilir Bisiklet Topluluğu üyesi Egehan Yalçın’ın doğum günü olması nedeniyle yaş pasta süprüzü yaparak, yaş gününü kutladı. Konya Karatay Gezenbilir Bisiklet Topluluğu Derneği Başkanı Yahya Yakut genç nesillerin sportif faaliyetleri katılmaları anlamında çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Konya’da kurmuş olduğumuz Gezenbilir Bisiklet Derneği olarak bütün çabamız gençlerimize bisiklet sporunu sevdirmek olup, sportif faaliyetlere katılımını sağlamaktır.  Gençlerimizin internet bağımlılığından ve sosyal medyadan uzaklaştırmak için bisiklet sporuna katılını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Her Salı günleri şehrimizin önemli mekânlarına bisiklet turları düzenliyoruz. Onlarla spor yaparken, sohbet ediyoruz. Amacımız,  gençlerimize bisiklet sporunu sevdirmektir” diye konuştu.
Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği(KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner,Konya Pastacılar Odas Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu Konya Karatay Gezenbilir Bisiklet Topluğu Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

 Gezenbilir Bisiklet Topluluğuyla İstanbul yolu üzerindeki Fırınzade bir araya gelen KONESOB Başkanı Muharrem Karacak topluluk üyeleriyle sohbet ederek, “Böylesine güzel bir sportif faaliyetlerden dolayı sizleri kutluyorum. Gençlerimizin sportif faaliyetlere önem vermesi bizleri sevindirdi. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridün Güner, “Gençlerimizin sportif faaliyetleri güzel olduğu kadar, bizleri sevindirdi. Gezenbilir Bisiklet topluluğunun bu tür faaliyetleri gençlerimize örnek olur.”

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, dernek üyelerini bisiklet sporlarıyla uğraştıkları için tebrik ederek, Gezenbilir Bisiklet Topluluğu üyesi Egehan Yalçın’ın doğum günü olması nedeniyle yaş pasta süprüzü yaparak, yaş gününü kutladı.

Konya Karatay Gezenbilir Bisiklet Topluluğu Derneği Başkanı Yahya Yakut genç nesillerin sportif faaliyetleri katılmaları anlamında çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Konya’da kurmuş olduğumuz Gezenbilir Bisiklet Derneği olarak bütün çabamız gençlerimize bisiklet sporunu sevdirmek olup, sportif faaliyetlere katılımını sağlamaktır.  Gençlerimizin internet bağımlılığından ve sosyal medyadan uzaklaştırmak için bisiklet sporuna katılını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Her Salı günleri şehrimizin önemli mekânlarına bisiklet turları düzenliyoruz. Onlarla spor yaparken, sohbet ediyoruz. Amacımız,  gençlerimize bisiklet sporunu sevdirmektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (