( (

Başkan Tutal,Termal Yatırım Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bölge 31.10.2019 - 10:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Tutal,Termal Yatırım Ziyaretlerini Sürdürüyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir için sadece Termal turizm anlamında değil, Termal Seracılık Tesisleri yatırımları içinde ziyaretlerde bulunuyor.
Seydişehir'de  termal su kaynaklarıyla turizm sektörünün önemli bir kazanım elde edeceğini kaydeden Başkan Tutal, ilçemize  yapılacak termal seracılıkla,ilçemizinde  tarımın gözdesi haline geleceğini kaydetti.   Başkan Tutal, Antalya ziyaretinde  Kekova Tarım Firması sahibi Osman Doğan'la görüşerek Seydişehir'e yapmayı planladığı termal seracılık çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.   Belek Turizm Yatırımcılar Birliği Genel Müdürü Bekir Akkaş ile görüşme yapan Başkan Tutal, termal turizm konusunda destinasyon çalışması ve ilçemizde turizmin canlanması konuları hakkında görüştü.   Termal su kaynaklarını sadece turizmde değil tarım sektöründe de kullanılmasını hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal; istihdama yönelik yapılacak yatırımlarımızın her zaman takipçisiyiz. Farklı yerlerde ilçemize gelen iş adamlarımızla birçok yatırım için girişimlerde bulunduk.Seydişehir tarım ve sanayi anlamında çok önemli bir noktada. Yatırımcılara kapımız her zaman açık" dedi.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ayrıca Antalya Konsiad Başkanı İsmail İncel ile görüşerek Seydişehir'e termal yatırımcıların davet edilmesi ve bilgilendirilmesi için çalışmaların yapılması konusunda da fikir alış verişinde bulundu.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir için sadece Termal turizm anlamında değil, Termal Seracılık Tesisleri yatırımları içinde ziyaretlerde bulunuyor.

Seydişehir'de  termal su kaynaklarıyla turizm sektörünün önemli bir kazanım elde edeceğini kaydeden Başkan Tutal, ilçemize  yapılacak termal seracılıkla,ilçemizinde  tarımın gözdesi haline geleceğini kaydetti.

 

Başkan Tutal, Antalya ziyaretinde  Kekova Tarım Firması sahibi Osman Doğan'la görüşerek Seydişehir'e yapmayı planladığı termal seracılık çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Belek Turizm Yatırımcılar Birliği Genel Müdürü Bekir Akkaş ile görüşme yapan Başkan Tutal, termal turizm konusunda destinasyon çalışması ve ilçemizde turizmin canlanması konuları hakkında görüştü.

 

Termal su kaynaklarını sadece turizmde değil tarım sektöründe de kullanılmasını hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal; istihdama yönelik yapılacak yatırımlarımızın her zaman takipçisiyiz. Farklı yerlerde ilçemize gelen iş adamlarımızla birçok yatırım için girişimlerde bulunduk.Seydişehir tarım ve sanayi anlamında çok önemli bir noktada. Yatırımcılara kapımız her zaman açık" dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ayrıca Antalya Konsiad Başkanı İsmail İncel ile görüşerek Seydişehir'e termal yatırımcıların davet edilmesi ve bilgilendirilmesi için çalışmaların yapılması konusunda da fikir alış verişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (