( (

Başkan Tutal Engelli Çalışma Arkadaşlarını Unutmadı

Bölge 03.12.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Tutal Engelli Çalışma Arkadaşlarını Unutmadı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışma arkadaşlarını ziyaret etti; günlerini tebrik ederek çiçek takdim etti.
Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan Ümmügülsüm Balcı ve Mehmet Küçük'ü  ziyaret ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.   Bir insanın huzurlu ve mutlu olabilmesi için kendinden daha zorda olan kişileri düşünmesi gerektiğini kaydeden Başkan Tutal; siz kendinizden daha zorda olan bir kardeşinizi düşünürseniz, hayatla daha barışık olursunuz. Ben sizlerde bu gayreti görüyorum. Hem çalışıyorsunuz, hemde hizmet ediyorsunuz. Sosyal hayattan da kopmuyorsunuz bu güzel bir durum. Hep beraber hayatı birbirimize kolaylaştırmalıyız. Bizler sizin gözünüzle bakmadığımız için sizlerin ihtiyacı olan eksiklikleri göremeyebiliriz. Siz bizim sahadaki eksikliklerimizi görüyor  bize haber veriyorsunuz. Bu konuda bizde hemen uygulamaya geçiriyoruz. Bizim sahadaki gözümüzsünüz. Bu noktada ben sizlere teşekkür ediyor 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum" dedi.   Personel Ümmügülsüm Balcı; "Kendi imkanlarımız dışında sizin bize verdiğiniz imkanlar için ve sosyal projeler için biz size teşekkür ediyoruz.Yapmış olduğunuz projelerinizle biz engellerimizi aşıyoruz" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışma arkadaşlarını ziyaret etti; günlerini tebrik ederek çiçek takdim etti.

Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan Ümmügülsüm Balcı ve Mehmet Küçük'ü  ziyaret ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

 

Bir insanın huzurlu ve mutlu olabilmesi için kendinden daha zorda olan kişileri düşünmesi gerektiğini kaydeden Başkan Tutal; siz kendinizden daha zorda olan bir kardeşinizi düşünürseniz, hayatla daha barışık olursunuz. Ben sizlerde bu gayreti görüyorum. Hem çalışıyorsunuz, hemde hizmet ediyorsunuz. Sosyal hayattan da kopmuyorsunuz bu güzel bir durum. Hep beraber hayatı birbirimize kolaylaştırmalıyız. Bizler sizin gözünüzle bakmadığımız için sizlerin ihtiyacı olan eksiklikleri göremeyebiliriz. Siz bizim sahadaki eksikliklerimizi görüyor  bize haber veriyorsunuz. Bu konuda bizde hemen uygulamaya geçiriyoruz. Bizim sahadaki gözümüzsünüz. Bu noktada ben sizlere teşekkür ediyor 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum" dedi.

 

Personel Ümmügülsüm Balcı; "Kendi imkanlarımız dışında sizin bize verdiğiniz imkanlar için ve sosyal projeler için biz size teşekkür ediyoruz.Yapmış olduğunuz projelerinizle biz engellerimizi aşıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (