( (

Başkan Tutal'dan Hastane Ziyareti

Bölge 16.09.2019 - 12:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Tutal'dan Hastane Ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Başkan Mehmet Tutal, ziyarette, vatandaşların sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak, hayır dualarını almak istediklerini söyledi. Başkan Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastalık ve sağlığın her zaman insanlar için olduğunu belirten Tutal, ihtiyaç duyulduğunda hemşehrilerimizin iyi gününde kötü gününde de yanında olabilmenin gerekli olduğunu kaydetti. Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman sağlığımızla ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Hayatın akışı içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Son yıllarda vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden ve hastanelerimizden son derece memnun. Bizim gelenek ve göreneklerimizde hasta ve yaşlı ziyaretlerimiz önemli bir yer tutar’’ dedi. Başkan Tutal, Devlet Hastanesi’nde görev yapan idarecilere ve personele,hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Başkan Mehmet Tutal, ziyarette, vatandaşların sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak, hayır dualarını almak istediklerini söyledi.

Başkan Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastalık ve sağlığın her zaman insanlar için olduğunu belirten Tutal, ihtiyaç duyulduğunda hemşehrilerimizin iyi gününde kötü gününde de yanında olabilmenin gerekli olduğunu kaydetti.

Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman sağlığımızla ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Hayatın akışı içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Son yıllarda vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden ve hastanelerimizden son derece memnun. Bizim gelenek ve göreneklerimizde hasta ve yaşlı ziyaretlerimiz önemli bir yer tutar’’ dedi.

Başkan Tutal, Devlet Hastanesi’nde görev yapan idarecilere ve personele,hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (