( (

Başkan Sinacı’dan Solmaz’a Ziyaret

İş Dünyası 13.02.2020 - 20:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Sinacı’dan Solmaz’a Ziyaret

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti
Göreve geldiği günden bu yana kurumsal ziyaretlerini sürdüren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Taner Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Faruk Doğan, Seyit Onur Kartal ve Ramazan Çelik’te hazır bulundu. Çalışmalar hakkında Başsavcı Solmaz’a bilgiler veren Başkan Sinacı, “ASKON Konya Şubesi olarak güçlü bir yönetim ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2020 yılında, şehrimiz ve ülkemiz için güzel projeler hedefledik. Yönetim kurulu üyelerimizin azmi, ASKON’un markası ve sizlerin de desteği ile şehrimize güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi. Konya Adliyesi’ndeki çalışmaları da takdirle takip ettiklerini belirten Başkan Sinacı, “Konya Adliyesi çok başarılı işlere imza atıyor. Şahsınız başta olmak üzere tüm Adalet çalışanlarımızı tebrik ediyor, kolaylık diliyorum” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da, Atilla Sinacı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.
ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti

Göreve geldiği günden bu yana kurumsal ziyaretlerini sürdüren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ASKON Konya Şube Başkan Vekili Taner Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Faruk Doğan, Seyit Onur Kartal ve Ramazan Çelik’te hazır bulundu.

Çalışmalar hakkında Başsavcı Solmaz’a bilgiler veren Başkan Sinacı, “ASKON Konya Şubesi olarak güçlü bir yönetim ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2020 yılında, şehrimiz ve ülkemiz için güzel projeler hedefledik. Yönetim kurulu üyelerimizin azmi, ASKON’un markası ve sizlerin de desteği ile şehrimize güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi. Konya Adliyesi’ndeki çalışmaları da takdirle takip ettiklerini belirten Başkan Sinacı, “Konya Adliyesi çok başarılı işlere imza atıyor. Şahsınız başta olmak üzere tüm Adalet çalışanlarımızı tebrik ediyor, kolaylık diliyorum” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da, Atilla Sinacı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (