( (

Başkan Pekyatırmacı'dan Üç Aylar Mesajı

Bölge 26.02.2020 - 14:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Pekyatırmacı'dan Üç Aylar Mesajı

Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu mübarek günlerin bütün insanlığa huzur, rahmet ve hayırlar getirmesini diledi.
İslam alemini Recep, Şaban ve Ramazanı kapsayan manevi yenilenme ve arınma mevsimi üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilini yayınladığı bir mesaj ile kutladı.   İslam alemi olarak, üç ayların rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girmiş bulunuyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma için değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek; "Rahmet gecelerini fırsat bilmeli, şiddeti besleyen, hayatı çekilmez hale getiren, samimiyeti zedeleyen, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularını zayıflatan bütün tutum ve davranışları hayatımızdan çıkarmalıyız. Hayırlı ve yararlı işlerle iyiliklerimizi artırmalı, bizi biz yapan değerlerimizi kuşanarak gönül dünyamızı ve sosyal hayatımızı yeniden inşa etmeliyiz." dedi.   Son zamanlarda ülke olarak zor günler atlattığımızı ifade eden Başkan Pekyatırmacı " Elazığ, Malatya ve Van'da yaşanan doğal afetler, sınır ötesinde yürütülen operasyonlarda şehit düşen askerlerimiz ülkemizi derinden sarsmıştır. İçinde bulunduğumuz bereket ve rahmet gecelerinde; milletimiz ve mukaddesatımız yolunda, hak, hakikat uğrunda, ülkemizin ve insanlığın barış ve huzuru için canları pahasına gece gündüz mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize dualarımızla destek olmalıyız." dedi.   Başkan Pekyatırmacı "Bu önemli gecenin birlik ve beraberliğimize, insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyorum.” dedi.
Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu mübarek günlerin bütün insanlığa huzur, rahmet ve hayırlar getirmesini diledi.

İslam alemini Recep, Şaban ve Ramazanı kapsayan manevi yenilenme ve arınma mevsimi üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilini yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

 

İslam alemi olarak, üç ayların rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girmiş bulunuyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma için değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek; "Rahmet gecelerini fırsat bilmeli, şiddeti besleyen, hayatı çekilmez hale getiren, samimiyeti zedeleyen, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularını zayıflatan bütün tutum ve davranışları hayatımızdan çıkarmalıyız. Hayırlı ve yararlı işlerle iyiliklerimizi artırmalı, bizi biz yapan değerlerimizi kuşanarak gönül dünyamızı ve sosyal hayatımızı yeniden inşa etmeliyiz." dedi.

 

Son zamanlarda ülke olarak zor günler atlattığımızı ifade eden Başkan Pekyatırmacı " Elazığ, Malatya ve Van'da yaşanan doğal afetler, sınır ötesinde yürütülen operasyonlarda şehit düşen askerlerimiz ülkemizi derinden sarsmıştır. İçinde bulunduğumuz bereket ve rahmet gecelerinde; milletimiz ve mukaddesatımız yolunda, hak, hakikat uğrunda, ülkemizin ve insanlığın barış ve huzuru için canları pahasına gece gündüz mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize dualarımızla destek olmalıyız." dedi.

 

Başkan Pekyatırmacı "Bu önemli gecenin birlik ve beraberliğimize, insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (