( (

Başkan Öztürk;Vuslatının 1.Yılında Prof.Dr.Haydar Baş’ı Minnetle Anıyoruz

Gündem 15.04.2021 - 15:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Öztürk;Vuslatının 1.Yılında Prof.Dr.Haydar Baş’ı Minnetle Anıyoruz

Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl başkanı Hasan Öztürk, merhum ve ebedi Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş hocamızın hakka vuslatının 1. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Prof. Dr. Haydar Baş’ı hakka vuslatının birinci yılında minnetle anıyoruz… O öyle bir miras bıraktı ki Türk milleti benimserse dünyaya hükümdar olur… Tevhidin merkezi Ehl-i Beyt çıkışı ve Ehl-i Beyt Külliyatı ile Türk İslam âleminin birleşeceği adresi gösterdi… Hoşgeldin Atatürk eseriyle, “Atatürk vatandır, Atatürk bayraktır, Atatürk birleştirici harçtır…” diyerek Türk milletinin birliğinin ve beraberliğinin adresini gösterdi…   Milli ekonomi modeli ile Türk milletinin ve bütün insanlığın kurtuluşu için zenginliğinin proje ve programını ortaya koydu. Kapitalizmi tarihin çöplüğüne süpürerek, tüm insanlığın ve Türk milletinin sömürülmesinin önüne geçti.     Kaynaklar sınırsız, ihtiyaçlar sınırlı ve sınırsız olan ihtiraslardır diyerek ; durun eyy kalabalıklar kral çıplaktır! Dedi. Nüfus planlamasına ve savaşlara gerek yok, kaynaklar herkese yeter dedi. Tüketim kaynaktır teziyle yaşlıların ve çocukların ekonomiye yük olmadığı gerçeğini ortaya koydu. Mükemmel bir kadro yetiştirdi milletin hizmetine sundu; Türk milletinin kurtuluş reçetesini ortaya koydu. Milli Ekonomi Modelinin iktidarında güneş başka doğacak. Yeryüzü cennet olacak. Yüce Türk milleti görevin Genel Başkanımız Hüseyin Baş önderliğinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kadrosunu ve Milli Ekonomi Modelini iktidar etmektir.
Bağımsız Türkiye Partisi Konya İl başkanı Hasan Öztürk, merhum ve ebedi Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş hocamızın hakka vuslatının 1. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Haydar Baş’ı hakka vuslatının birinci yılında minnetle anıyoruz…

O öyle bir miras bıraktı ki Türk milleti benimserse dünyaya hükümdar olur…

Tevhidin merkezi Ehl-i Beyt çıkışı ve Ehl-i Beyt Külliyatı ile Türk İslam âleminin birleşeceği adresi gösterdi…

Hoşgeldin Atatürk eseriyle, “Atatürk vatandır, Atatürk bayraktır, Atatürk birleştirici harçtır…” diyerek Türk milletinin birliğinin ve beraberliğinin adresini gösterdi…

 

Milli ekonomi modeli ile Türk milletinin ve bütün insanlığın kurtuluşu için zenginliğinin proje ve programını ortaya koydu. Kapitalizmi tarihin çöplüğüne süpürerek, tüm insanlığın ve Türk milletinin sömürülmesinin önüne geçti.

 

 

Kaynaklar sınırsız, ihtiyaçlar sınırlı ve sınırsız olan ihtiraslardır diyerek ; durun eyy kalabalıklar kral çıplaktır! Dedi. Nüfus planlamasına ve savaşlara gerek yok, kaynaklar herkese yeter dedi.
Tüketim kaynaktır teziyle yaşlıların ve çocukların ekonomiye yük olmadığı gerçeğini ortaya koydu.

Mükemmel bir kadro yetiştirdi milletin hizmetine sundu; Türk milletinin kurtuluş reçetesini ortaya koydu.
Milli Ekonomi Modelinin iktidarında güneş başka doğacak. Yeryüzü cennet olacak. Yüce Türk milleti görevin Genel Başkanımız Hüseyin Baş önderliğinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kadrosunu ve Milli Ekonomi Modelini iktidar etmektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (