( (

Başkan Mıhçı : Engelliler Dilenci Değildir !

Gündem 01.03.2021 - 21:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Mıhçı : Engelliler Dilenci Değildir !

TSD Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı yapmış olduğu yazılı açıklamada "Bizim adımıza para toplayanlara itibar etmeyin, biz dilenci değiliz. Topladıkları paralar nereye gidiyor bilmiyoruz" uyarısında bulundu.
Başkan Mıhçı "Biz engelliler olarak hayatın her zaman içinde yer aldık almaya devam edeceğiz. Engelleri nedeni ile eve kapanan bizim insanımız artı bu düşünceleri bir kenara bırakmış. Kendisi ile barışmış, hata tebessümle ümitle bakmaya başlamıştır. Her sağlıklı bireyin potansiyel bir engelli olduğu insanımız aklından çıkmamalı Engellilerin hayata olan tüm engelleri ortadan kaldırılmalı ve onların hayatının her kademesine kolaylık sunulmalıdır" diye konuştu. Engelli camiasının en büyük sorununun bizim adımızı kullanarak kapı kapı gezip para toplayanlar olduğunu söyleyen Başkan Mıhçı,eskiden şehiriçinde kalabalık yerlerde dergi gazete vb materyal satıyorlardı şimdi ise taşra mahallelere yöneldiler.Adaklık koyundan bakliyata kadar herşeyi topluyorlar.Lütfen bu insanlara prim vermeyelim.Bunların topladığı paraların bir kuruşu bile engelliye gitmiyor.Devletimiz muhtaç olan engelliyede ona bakanada maaş veriyor,hiçbir engelli dilenecek kadar muhtaç değildir.bu düzenbazların oyunlarına gelmeyelim dedi
TSD Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı yapmış olduğu yazılı açıklamada "Bizim adımıza para toplayanlara itibar etmeyin, biz dilenci değiliz. Topladıkları paralar nereye gidiyor bilmiyoruz" uyarısında bulundu.

Başkan Mıhçı "Biz engelliler olarak hayatın her zaman içinde yer aldık almaya devam edeceğiz. Engelleri nedeni ile eve kapanan bizim insanımız artı bu düşünceleri bir kenara bırakmış. Kendisi ile barışmış, hata tebessümle ümitle bakmaya başlamıştır. Her sağlıklı bireyin potansiyel bir engelli olduğu insanımız aklından çıkmamalı Engellilerin hayata olan tüm engelleri ortadan kaldırılmalı ve onların hayatının her kademesine kolaylık sunulmalıdır" diye konuştu.

Engelli camiasının en büyük sorununun bizim adımızı kullanarak kapı kapı gezip para toplayanlar olduğunu söyleyen Başkan Mıhçı,eskiden şehiriçinde kalabalık yerlerde dergi gazete vb materyal satıyorlardı şimdi ise taşra mahallelere yöneldiler.Adaklık koyundan bakliyata kadar herşeyi topluyorlar.Lütfen bu insanlara prim vermeyelim.Bunların topladığı paraların bir kuruşu bile engelliye gitmiyor.Devletimiz muhtaç olan engelliyede ona bakanada maaş veriyor,hiçbir engelli dilenecek kadar muhtaç değildir.bu düzenbazların oyunlarına gelmeyelim dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (