( (

Başkan Meşe'den MHP Yunak'a Ziyaret

Bölge 14.12.2020 - 11:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Meşe'den MHP Yunak'a Ziyaret

Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe kendisine eşlik eden Çeltik MHP ilçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ile birlikte MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil'i parti binasında ziyaret etti.
İlçe Başkanı Bayram Çil  nezdinde yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar dileyen Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe,belediye çalışmaları,bölge ve ülke gündemi hakkında değerlendirmeler yaptı.   Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ise bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında da birlikteyiz, yerel yönetimlerde de  omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Çeltik,Yunak ve bölgemiz  için bir arada ne yapılması gerekiyorsa birliktelik içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek Başkan Meşe'ye teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe kendisine eşlik eden Çeltik MHP ilçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ile birlikte MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil'i parti binasında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Bayram Çil  nezdinde yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar dileyen Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe,belediye çalışmaları,bölge ve ülke gündemi hakkında değerlendirmeler yaptı.

 

Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ise bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında da birlikteyiz, yerel yönetimlerde de  omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Çeltik,Yunak ve bölgemiz  için bir arada ne yapılması gerekiyorsa birliktelik içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek Başkan Meşe'ye teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (