( (

Başkan Kılca Ortakonak Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Bölge 09.02.2021 - 16:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kılca Ortakonak Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Ortakonak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek; Mahalleye kazandırılan iş yerinin açılışını gerçekleştirdi. Belediyelerin vatandaşların memnuniyeti ile güçlendiğine dikkat çeken Kılca; “Bütün mesaimizi yeni projeler üretmek için harcıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgisi ve güveni daha çok çalışmamızı sağlıyor. Ortakonak Mahallemize kazandırılan iş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
  Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Ortakonak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, Karatay Mülki İdare Amirleri ve Muhtarların da eşlik ettiği ziyarette Başkan Hasan Kılca,  yapılan hizmetleri anlatarak bölge halkıyla istişare etti. Kılca, gerçekleştirdiği ziyarette Mahalleye kazandırılan iş yerinin de açılışını yaptı. Ortakonak Mahallesinde sürdürülen belediyecilik çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Hasan Kılca, mahalle sakinlerinin istek ve önerileri dinledi. Mahalle ziyaretlerini ve Karatay Belediyesi olarak ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ziyaretleri kapsamında Karataylılar ile bir araya geldiklerini hatırlatarak söz konusu ziyaretlerin hizmetlerinin şekillenmesi açısından oldukça verimli geçtiğinin altını çizdi. MESAİMİZİ YENİ PROJELER ÜRETMEK İÇİN HARCIYORUZ Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca; “Belediyeler, vatandaşın varlığı ve en önemlisi de memnuniyetiyle güçlenir, taçlanır. Biz de bu manada sık sık bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizin her türlü sorununa kulak veriyor, beklenti ve taleplerini elimizden geldiğince ve imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Karataylı hemşehrilerimizin hayır duasını almak için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın taleplerini büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Karatay Belediyesi olarak sizlerin hizmetkârıyız, hizmetinizdeyiz. Sizlerin isteklerini, arzularını yerine getirmek için çalışıyoruz, sizlerden dua ve destek bekliyoruz. Tek arzumuz var o da vatandaşlarımızın daha konforlu, daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesidir. Bütün mesaimizi yeni projeler üretmek için harcıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgisi ve güveni daha çok çalışmamızı sağlıyor” ifadelerine yer verdi. Ortakonak Mahallesine kazandırılan iş yerinin açılışını da gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Her alanda büyüdükçe, yeni işyerleri açılıyor, esnafımızın kazancı artıyor. Mahallelerimizde böylesine işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Ayrıca iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Ortakonak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek; Mahalleye kazandırılan iş yerinin açılışını gerçekleştirdi. Belediyelerin vatandaşların memnuniyeti ile güçlendiğine dikkat çeken Kılca; “Bütün mesaimizi yeni projeler üretmek için harcıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgisi ve güveni daha çok çalışmamızı sağlıyor. Ortakonak Mahallemize kazandırılan iş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Ortakonak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, Karatay Mülki İdare Amirleri ve Muhtarların da eşlik ettiği ziyarette Başkan Hasan Kılca,  yapılan hizmetleri anlatarak bölge halkıyla istişare etti. Kılca, gerçekleştirdiği ziyarette Mahalleye kazandırılan iş yerinin de açılışını yaptı.

Ortakonak Mahallesinde sürdürülen belediyecilik çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Hasan Kılca, mahalle sakinlerinin istek ve önerileri dinledi.

Mahalle ziyaretlerini ve Karatay Belediyesi olarak ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ziyaretleri kapsamında Karataylılar ile bir araya geldiklerini hatırlatarak söz konusu ziyaretlerin hizmetlerinin şekillenmesi açısından oldukça verimli geçtiğinin altını çizdi.

MESAİMİZİ YENİ PROJELER ÜRETMEK İÇİN HARCIYORUZ

Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca; “Belediyeler, vatandaşın varlığı ve en önemlisi de memnuniyetiyle güçlenir, taçlanır. Biz de bu manada sık sık bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizin her türlü sorununa kulak veriyor, beklenti ve taleplerini elimizden geldiğince ve imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Karataylı hemşehrilerimizin hayır duasını almak için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın taleplerini büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Karatay Belediyesi olarak sizlerin hizmetkârıyız, hizmetinizdeyiz. Sizlerin isteklerini, arzularını yerine getirmek için çalışıyoruz, sizlerden dua ve destek bekliyoruz. Tek arzumuz var o da vatandaşlarımızın daha konforlu, daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesidir. Bütün mesaimizi yeni projeler üretmek için harcıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgisi ve güveni daha çok çalışmamızı sağlıyor” ifadelerine yer verdi.

Ortakonak Mahallesine kazandırılan iş yerinin açılışını da gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Her alanda büyüdükçe, yeni işyerleri açılıyor, esnafımızın kazancı artıyor. Mahallelerimizde böylesine işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Ayrıca iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (