( (

Başkan Kılca, Her Sabah Personelle Buluşuyor

Bölge 22.12.2020 - 21:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kılca, Her Sabah Personelle Buluşuyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye bünyesinde hizmet veren birimlerle her sabah buluşarak mesaiye başlıyor. Birim müdürleri ve personeliyle Karatay için yapılan çalışmaları, hizmetleri ve hayata geçirilecek yeni yatırımları istişare eden Başkan Hasan Kılca, bu sayede yenilikçi çok daha dinamik bir yönetim modeli uyguluyor.
Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği her hizmet ve projede belediyenin her kademesindeki personelin büyük emeğinin olduğuna vurgu yapan Hasan Kılca, “Karatay’ımıza hizmet ederken ‘ben yaptım oldu’ yerine ‘birlikte yaptık’ anlayışını benimsiyoruz. Çünkü her fikre ve öneriye açık olmanın çözüme yakın olmak anlamında geldiğini biliyoruz” dedi. Katılımcı ve dinamik bir yönetim anlayışı benimseyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her sabah güne belediye personeliyle buluşarak başlıyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi bünyesinde hizmet yapan birimlerin müdürleri, büro yöneticileri ve bütün personelinin katıldığı istişare toplantıları gerçekleştiriyor. Söz konusu programlarla hem birim müdürlerin, yöneticilerin ve personelin gün içinde yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuluyor hem de ortaya çıkan farklı öneri veya çözümlerin hayata geçmesi sağlanmış oluyor. HER FİKRE VE ÖNERİYE AÇIK OLMAK ÇÖZÜME YAKIN OLMAKTIR Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her fikre ve öneriye açık olmanın bir anlamda çözüme yakın olmak anlamında geldiğine vurgu yaparak, belediyecilik hizmetlerinde birçok kesimin olduğu gibi belediye personelinin de kendileri için önemli olduğunu söyledi. Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak güler yüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışını uyguluyoruz. İşimizi yaparken de ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediyede görev yapan her birimin her personelin katkısına önem veriyoruz. Çünkü personelimiz, hizmet verdiğimiz vatandaşımızla birebir irtibat halinde olan, günün her saatinde sahada bulunan ve bu manada da belediyenin görünen yüzleri konumundadırlar. Bu bağlamda her bir vatandaşımızın hakkını gözeterek işimizi yaparken personelimizin fikirlerini, talep ve önerilerini almaya gayret ediyoruz. Katılımcı ve dinamik belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Allah’a çok şükür ki Karatay’da belediyecilik adına bugüne kadar birçok güzelliğe birlikte imza attık. Bundan sonra da bu güçlü ailemizle birlikte omuz omuza çalışacağız ve Karatayımızı daha da güzelleştireceğiz. Bu vesileyle büyük bir özveri gösteren ve örnek bir çalışma ortaya koyan bütün çalışma arkadaşlarımla gurur duyduğumu ifade ediyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye bünyesinde hizmet veren birimlerle her sabah buluşarak mesaiye başlıyor. Birim müdürleri ve personeliyle Karatay için yapılan çalışmaları, hizmetleri ve hayata geçirilecek yeni yatırımları istişare eden Başkan Hasan Kılca, bu sayede yenilikçi çok daha dinamik bir yönetim modeli uyguluyor.

Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği her hizmet ve projede belediyenin her kademesindeki personelin büyük emeğinin olduğuna vurgu yapan Hasan Kılca, “Karatay’ımıza hizmet ederken ‘ben yaptım oldu’ yerine ‘birlikte yaptık’ anlayışını benimsiyoruz. Çünkü her fikre ve öneriye açık olmanın çözüme yakın olmak anlamında geldiğini biliyoruz” dedi.

Katılımcı ve dinamik bir yönetim anlayışı benimseyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her sabah güne belediye personeliyle buluşarak başlıyor.

Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi bünyesinde hizmet yapan birimlerin müdürleri, büro yöneticileri ve bütün personelinin katıldığı istişare toplantıları gerçekleştiriyor.

Söz konusu programlarla hem birim müdürlerin, yöneticilerin ve personelin gün içinde yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuluyor hem de ortaya çıkan farklı öneri veya çözümlerin hayata geçmesi sağlanmış oluyor.

HER FİKRE VE ÖNERİYE AÇIK OLMAK ÇÖZÜME YAKIN OLMAKTIR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her fikre ve öneriye açık olmanın bir anlamda çözüme yakın olmak anlamında geldiğine vurgu yaparak, belediyecilik hizmetlerinde birçok kesimin olduğu gibi belediye personelinin de kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak güler yüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışını uyguluyoruz. İşimizi yaparken de ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediyede görev yapan her birimin her personelin katkısına önem veriyoruz. Çünkü personelimiz, hizmet verdiğimiz vatandaşımızla birebir irtibat halinde olan, günün her saatinde sahada bulunan ve bu manada da belediyenin görünen yüzleri konumundadırlar. Bu bağlamda her bir vatandaşımızın hakkını gözeterek işimizi yaparken personelimizin fikirlerini, talep ve önerilerini almaya gayret ediyoruz. Katılımcı ve dinamik belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Allah’a çok şükür ki Karatay’da belediyecilik adına bugüne kadar birçok güzelliğe birlikte imza attık. Bundan sonra da bu güçlü ailemizle birlikte omuz omuza çalışacağız ve Karatayımızı daha da güzelleştireceğiz. Bu vesileyle büyük bir özveri gösteren ve örnek bir çalışma ortaya koyan bütün çalışma arkadaşlarımla gurur duyduğumu ifade ediyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (