( (

Başkan Kavuş’un 18 Mart Mesajı

Gündem 18.03.2020 - 13:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş’un 18 Mart Mesajı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, tarihimize altın harflerle yazılan bu zaferin dünyadaki diğer milletlere de örnek teşkil ettiğini söyledi.
Başkan Kavuş’un mesajı şöyle: "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümünü millet olarak büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu zafer, ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünün tarihe nakşedildiği;  vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlık aşkının ibret verici bir destanıdır. Türk Milleti; vatanı, dini, bayrağı ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini Çanakkale Zaferi ile tüm dünyaya göstermiştir. Bize düşen en büyük sorumluluk, kahraman ecdadımızın bizlere mirası olan bu vatana layıkıyla sahip çıkmak için, Çanakkale ruhu, heyecanı, azmi ve kararlılığını bugün de kalbimizde hmektir. Ecdadımızın yedi düvele karşı dünya tarihinde eşi görülmemiş bir mücadele gösterdiği Çanakkale Zaferi, yokluklar içinde bir vatan müdafaasının ve bir milletin nasıl şahlanacağının eşsiz ispatıdır. Bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum."
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, tarihimize altın harflerle yazılan bu zaferin dünyadaki diğer milletlere de örnek teşkil ettiğini söyledi.

Başkan Kavuş’un mesajı şöyle:

"18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümünü millet olarak büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu zafer, ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünün tarihe nakşedildiği;  vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlık aşkının ibret verici bir destanıdır. Türk Milleti; vatanı, dini, bayrağı ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini Çanakkale Zaferi ile tüm dünyaya göstermiştir. Bize düşen en büyük sorumluluk, kahraman ecdadımızın bizlere mirası olan bu vatana layıkıyla sahip çıkmak için, Çanakkale ruhu, heyecanı, azmi ve kararlılığını bugün de kalbimizde hmektir. Ecdadımızın yedi düvele karşı dünya tarihinde eşi görülmemiş bir mücadele gösterdiği Çanakkale Zaferi, yokluklar içinde bir vatan müdafaasının ve bir milletin nasıl şahlanacağının eşsiz ispatıdır. Bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (