( (

Başkan Kavuş’tan ‘15 Temmuz’ Mesajı

Gündem 15.07.2022 - 16:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş’tan ‘15 Temmuz’ Mesajı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Her bir ferdiyle bu aziz millet, ezana, bayrağa, hürriyetine ve geleceğine sahip çıkmış ve bu güzel vatanın sahibinin yalnız ve yalnız kendisi olduğunu dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” cümlelerini kullandı.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kavuş, Türkiye’yi zor duruma düşürmeye çalışanlara karşı her daim demokrasinin yanında olduklarını belirterek “Aziz Milletimiz, tarihi boyunca hiçbir zorbaya teslim etmediği iradesini ilelebet koruyacaktır” dedi.   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 6. yıldönümündeyiz. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. 7’den 70’e her bir ferdiyle bu aziz millet, ezana, bayrağa, hürriyetine ve geleceğine sahip çıkmış ve bu güzel vatanın sahibinin yalnız ve yalnız kendisi olduğunu dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Aziz milletimizin hürriyeti uğruna bu topraklara vurduğu son mühür olan 15 Temmuz gecesi yazılan destan sıradan bir darbe teşebbüsünü bastırma eylemi değil, uçaklara karşın yüreğin, silahlara karşın bileğin, köleliğe karşın hürriyetin, milli iradenin paha biçilemez bir zaferidir. Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Acısını hâlâ yüreğimizde htiğimiz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimizi ise saygıyla anıyor ve Allah’tan şifa diliyorum. Allah, devletimizi, milletimizi ve cennet vatanımızı korusun”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Her bir ferdiyle bu aziz millet, ezana, bayrağa, hürriyetine ve geleceğine sahip çıkmış ve bu güzel vatanın sahibinin yalnız ve yalnız kendisi olduğunu dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” cümlelerini kullandı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kavuş, Türkiye’yi zor duruma düşürmeye çalışanlara karşı her daim demokrasinin yanında olduklarını belirterek “Aziz Milletimiz, tarihi boyunca hiçbir zorbaya teslim etmediği iradesini ilelebet koruyacaktır” dedi.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 6. yıldönümündeyiz. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. 7’den 70’e her bir ferdiyle bu aziz millet, ezana, bayrağa, hürriyetine ve geleceğine sahip çıkmış ve bu güzel vatanın sahibinin yalnız ve yalnız kendisi olduğunu dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Aziz milletimizin hürriyeti uğruna bu topraklara vurduğu son mühür olan 15 Temmuz gecesi yazılan destan sıradan bir darbe teşebbüsünü bastırma eylemi değil, uçaklara karşın yüreğin, silahlara karşın bileğin, köleliğe karşın hürriyetin, milli iradenin paha biçilemez bir zaferidir. Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Acısını hâlâ yüreğimizde htiğimiz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimizi ise saygıyla anıyor ve Allah’tan şifa diliyorum. Allah, devletimizi, milletimizi ve cennet vatanımızı korusun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (