( (

Başkan Kavuş Hastane Çevresindeki Esnafları Ziyaret Etti

Bölge 10.02.2021 - 14:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş Hastane Çevresindeki Esnafları Ziyaret Etti

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Meram Devlet Hastanesi’ olarak yeniden poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlandığı Meram Eğitim Araştırma Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Kavuş, hastanenin poliklinik hizmetlerine başlamasıyla yüzleri gülen bölge esnaflarıyla da sohbet etti.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Koronavirüs vakalarının arttığı dönemde pandemi hastanesi olarak hizmet veren ve bazı bölümlerinde yeniden poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlandığı eski adıyla ‘Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’, yeni adıyla  ‘Meram Devlet Hastanesi’ etrafında bulunan esnafları ziyaret etti.   BAŞKAN KAVUŞ; “ESNAFIN YÜZÜ GÜLERSE BİZİM YÜZÜMÜZ DE GÜLÜYOR”               Hastane çevresinde bulunan esnaflarla sohbet eden Başkan Kavuş, hastanenin birçok bölümünde poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlanmasının bölge esnafların işlerine de hareketlilik kattığını ifade etti. Kavuş, “Yaşanan pandemi ve Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Şehir Hastanesine taşınmasıyla bu çevrede bulunan esnaflarımızın işlerinde düşüş yaşanmıştı. Hastanenin Meram Devlet Hastanesi adıyla birçok bölümde yeniden poliklinik hizmetleri vermeye başlamasıyla esnafımızın işleri de açılmaya başladı. Esnafımızın yüzü gülerse bizim yüzümüz de gülüyor. Ziyaretlerimizde diğer hizmetlerimiz ve bizden beklentileri noktasında da esnaflarımızla istişarelerde bulunduk. Talep ve beklentilerini de dinledik. Sorunların çözümünde bu buluşmaların büyük yararı olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple onları dinlemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile hastane yetkililerinden aldığımız bilgi doğrultusunda Meram Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi, Psikiyatri, Dahiliye, Göz, Fizik Tedavi, Ortopedi, Göğüs Hastalıkları ve Kardiyoloji polikliniklerinin hemşehrilerimize yeniden hizmet vermeye başladığını bir kez daha duyurmuş olalım.” diye konuştu.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Meram Devlet Hastanesi’ olarak yeniden poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlandığı Meram Eğitim Araştırma Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Kavuş, hastanenin poliklinik hizmetlerine başlamasıyla yüzleri gülen bölge esnaflarıyla da sohbet etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Koronavirüs vakalarının arttığı dönemde pandemi hastanesi olarak hizmet veren ve bazı bölümlerinde yeniden poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlandığı eski adıyla ‘Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’, yeni adıyla  ‘Meram Devlet Hastanesi’ etrafında bulunan esnafları ziyaret etti.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “ESNAFIN YÜZÜ GÜLERSE BİZİM YÜZÜMÜZ DE GÜLÜYOR”

 

            Hastane çevresinde bulunan esnaflarla sohbet eden Başkan Kavuş, hastanenin birçok bölümünde poliklinik hizmetlerinin verilmeye başlanmasının bölge esnafların işlerine de hareketlilik kattığını ifade etti. Kavuş, “Yaşanan pandemi ve Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Şehir Hastanesine taşınmasıyla bu çevrede bulunan esnaflarımızın işlerinde düşüş yaşanmıştı. Hastanenin Meram Devlet Hastanesi adıyla birçok bölümde yeniden poliklinik hizmetleri vermeye başlamasıyla esnafımızın işleri de açılmaya başladı. Esnafımızın yüzü gülerse bizim yüzümüz de gülüyor. Ziyaretlerimizde diğer hizmetlerimiz ve bizden beklentileri noktasında da esnaflarımızla istişarelerde bulunduk. Talep ve beklentilerini de dinledik. Sorunların çözümünde bu buluşmaların büyük yararı olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple onları dinlemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile hastane yetkililerinden aldığımız bilgi doğrultusunda Meram Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi, Psikiyatri, Dahiliye, Göz, Fizik Tedavi, Ortopedi, Göğüs Hastalıkları ve Kardiyoloji polikliniklerinin hemşehrilerimize yeniden hizmet vermeye başladığını bir kez daha duyurmuş olalım.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (