( (

Başkan Hasan Kılca, Vatandaşlarla Buluştu

Bölge 22.02.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Hasan Kılca, Vatandaşlarla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Buluşmaları’nın önemine değinen Başkan Hasan Kılca, “Hem istişare geleneğini sürdürüyoruz hem de bu sayede hizmetlerimiz bereketleniyor” dedi.
Cuma Buluşmalarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’nde kılınan namazın ardından bölge sakinleri ve esnaflarla buluştu.   Esnafın ve vatandaşların Cuma Günü’nü tebrik eden Başkan Hasan Kılca, vatandaşların taleplerini de dinledi.   Hasan Kılca, her daim halkın içinde, milletin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsediklerini, Cuma Buluşmaları’nın da bu anlamda çok güzel bir gelenek haline geldiğini ifade etti.   Cuma Buluşmaları ile hem bölgedeki vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek hasbihal ettiklerini hem de istek ve önerileri dinlediklerini belirten Kılca, “Böylece hem istişare geleneğini sürdürüyoruz hem de hizmetlerimiz bereketleniyor. Hemşehrilerimizin dua ve destekleri, bizlerin de gayretleriyle şehrimiz, ilçemiz gün geçtikçe çok daha güzelleşecek, güçlenecek. Allah beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.   Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’ndeki Cuma Buluşması’nda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin yanı sıra, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı ve Karatay Belediyesi meclisi üyeleri eşlik etti.  
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Buluşmaları’nın önemine değinen Başkan Hasan Kılca, “Hem istişare geleneğini sürdürüyoruz hem de bu sayede hizmetlerimiz bereketleniyor” dedi.

Cuma Buluşmalarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’nde kılınan namazın ardından bölge sakinleri ve esnaflarla buluştu.

 

Esnafın ve vatandaşların Cuma Günü’nü tebrik eden Başkan Hasan Kılca, vatandaşların taleplerini de dinledi.

 

Hasan Kılca, her daim halkın içinde, milletin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsediklerini, Cuma Buluşmaları’nın da bu anlamda çok güzel bir gelenek haline geldiğini ifade etti.

 

Cuma Buluşmaları ile hem bölgedeki vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek hasbihal ettiklerini hem de istek ve önerileri dinlediklerini belirten Kılca, “Böylece hem istişare geleneğini sürdürüyoruz hem de hizmetlerimiz bereketleniyor. Hemşehrilerimizin dua ve destekleri, bizlerin de gayretleriyle şehrimiz, ilçemiz gün geçtikçe çok daha güzelleşecek, güçlenecek. Allah beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzzettin Camii’ndeki Cuma Buluşması’nda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin yanı sıra, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı ve Karatay Belediyesi meclisi üyeleri eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (