( (

Başkan Gedikkaya’dan Rektöre Önemli Ziyaret

Gündem 09.12.2019 - 09:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Gedikkaya’dan Rektöre Önemli Ziyaret

S.S. Konya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Başkanı Ali Gedikkaya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i ziyaret etti.
S.S. Konya  Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Antalya'da '' Süt ineklerinin beslenmesinde kaba yemin önemi ve yöresel ürünlerin markalaşması'' çalıştay’ı düzenledi. S.S. Konya  Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Başkanı Ali Gedikkaya  Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'e, Selçuk Üniversitesi'nin projeye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Gedikkaya desteklerinden dolayı Rektör Şahin'e çalıştay kitapçığını hediye etti. Ziyaret de konuşan Rektör Şahin, '' Haykop Başkanı Gedikkaya’yı tebrik ederek, Selçuk Üniversitesi olarak ülkemiz için yapılacak olan her projeye destek vereceklerini, daha geniş ve ortak Avrupa Birliği projeleri yapabileceklerini'' söyleyerek, Haykoop Başkanı Ali Gedikkaya'nın ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti. Görüşmenin sonunda Rektör Şahin Başkan Ali Gedikkaya'ya hediyesini takdim ederek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
S.S. Konya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Başkanı Ali Gedikkaya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

S.S. Konya  Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Antalya'da '' Süt ineklerinin beslenmesinde kaba yemin önemi ve yöresel ürünlerin markalaşması'' çalıştay’ı düzenledi. S.S. Konya  Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Başkanı Ali Gedikkaya  Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'e, Selçuk Üniversitesi'nin projeye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.


Başkan Gedikkaya desteklerinden dolayı Rektör Şahin'e çalıştay kitapçığını hediye etti. Ziyaret de konuşan Rektör Şahin, '' Haykop Başkanı Gedikkaya’yı tebrik ederek, Selçuk Üniversitesi olarak ülkemiz için yapılacak olan her projeye destek vereceklerini, daha geniş ve ortak Avrupa Birliği projeleri yapabileceklerini'' söyleyerek, Haykoop Başkanı Ali Gedikkaya'nın ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti. Görüşmenin sonunda Rektör Şahin Başkan Ali Gedikkaya'ya hediyesini takdim ederek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (