( (

Başkan Durmuş ; Ayrıştıran ve Kutuplaştıran Bir Üsluba Karşıyız !

Bölge 12.11.2021 - 11:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Durmuş ; Ayrıştıran ve Kutuplaştıran Bir Üsluba Karşıyız !

Deva Partisi Akşehir İlçe Başkanı Arif Durmuş yapmış olduğu yazılı açıklama ile gündemi değerlendirdi;
Başkan Durmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Son günlerde bir milletvekilinin bir ilimizi ziyareti esnasında yaşananları ibret ve hayretle izliyoruz.  Şehit yakını olduğu ifade edilen bir vatandaşımızın eleştirilerine karşı bir şeyler anlatmaya çalışırken vatandaşımızın kendi söylediklerini dinlememesi veya sorusuna cevap vermedi diye kızarak küfür etmesi son derece yanlış olmuştur.  Bilindiği üzere milletvekilleri seçim sonrası sadece kendi seçim yöresi ile anılmaz, tüm milletin vekilidirler.  Dolayısıyla ülkemizin hangi köşesinde olursa olsun her milletvekili her bir vatandaşımıza karşı sorumludur ve onu dinlemeli, vatandaşın sorunu varsa çözüm için gereğini yapmalıdır. Bunun aksine bir tavırla vatandaşı suçlamak ve beşeri münasebetlerin gerektirdiği asgari nezaketten son derece yoksun bir şekilde vatandaşımızı hor görmek ve düzeysiz kelimelerle hitap asla tasvip edilemez. Gereğini yapmak ta işin muhataplarına düşer. Bu üslup vatandaşımızı ayrıştıran ve kutuplaştıran bir üsluptur. Gerekçeler uydurarak iktidarın da muhalefetin de aynı tarzı yürütmesi doğru değildir.  DEVA Partisi olarak şehit ve gazilerimizin her zaman yanındayız ve bu tür davranışlardan rahatsız olduğumuz için partimizi kurarak yola çıktık. Bundan sonra da bu ilkeli duruşla hareket etmeye devam edeceğiz.  Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”  
Deva Partisi Akşehir İlçe Başkanı Arif Durmuş yapmış olduğu yazılı açıklama ile gündemi değerlendirdi;

Başkan Durmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Son günlerde bir milletvekilinin bir ilimizi ziyareti esnasında yaşananları ibret ve hayretle izliyoruz. 

Şehit yakını olduğu ifade edilen bir vatandaşımızın eleştirilerine karşı bir şeyler anlatmaya çalışırken vatandaşımızın kendi söylediklerini dinlememesi veya sorusuna cevap vermedi diye kızarak küfür etmesi son derece yanlış olmuştur. 

Bilindiği üzere milletvekilleri seçim sonrası sadece kendi seçim yöresi ile anılmaz, tüm milletin vekilidirler. 

Dolayısıyla ülkemizin hangi köşesinde olursa olsun her milletvekili her bir vatandaşımıza karşı sorumludur ve onu dinlemeli, vatandaşın sorunu varsa çözüm için gereğini yapmalıdır. Bunun aksine bir tavırla vatandaşı suçlamak ve beşeri münasebetlerin gerektirdiği asgari nezaketten son derece yoksun bir şekilde vatandaşımızı hor görmek ve düzeysiz kelimelerle hitap asla tasvip edilemez. Gereğini yapmak ta işin muhataplarına düşer.

Bu üslup vatandaşımızı ayrıştıran ve kutuplaştıran bir üsluptur. Gerekçeler uydurarak iktidarın da muhalefetin de aynı tarzı yürütmesi doğru değildir. 

DEVA Partisi olarak şehit ve gazilerimizin her zaman yanındayız ve bu tür davranışlardan rahatsız olduğumuz için partimizi kurarak yola çıktık. Bundan sonra da bu ilkeli duruşla hareket etmeye devam edeceğiz. 

Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (