( (

Başkan Demirhan'dan Gönül Gözü Derneği'ne Ziyaret

Bölge 01.12.2020 - 14:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Demirhan'dan Gönül Gözü Derneği'ne Ziyaret

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan,Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Demirhan;her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade ederek engellilerin topluma entegre olması  ve sağlıklı bireyler gibi normal bir hayat sürmesi için hepimiz duyarlılık göstermeliyiz dedi.Gönül Gözü Derneği'nin çalışmalarını da yakınen takip ettiğini belirten Başkan Demirhan özellikle Bir Engelde Sen Kaldır  projesi ile Yunak ve çevresinde  yapmış olduğu yardım çalışmalarından dolayı Gönül Gözü ailesine teşekkür ediyorum dedi. Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yunak Belediye Başkanı Abdullah Demirhan'a teşekkür ederek dernek çalışmaları ve  engelli sorunları hakkında bilgi verdi.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan,Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Demirhan;her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade ederek engellilerin topluma entegre olması  ve sağlıklı bireyler gibi normal bir hayat sürmesi için hepimiz duyarlılık göstermeliyiz dedi.Gönül Gözü Derneği'nin çalışmalarını da yakınen takip ettiğini belirten Başkan Demirhan özellikle Bir Engelde Sen Kaldır  projesi ile Yunak ve çevresinde  yapmış olduğu yardım çalışmalarından dolayı Gönül Gözü ailesine teşekkür ediyorum dedi.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yunak Belediye Başkanı Abdullah Demirhan'a teşekkür ederek dernek çalışmaları ve  engelli sorunları hakkında bilgi verdi.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (