( (

Başkan Çil'den Macron'a Sert Tepki

Bölge 11.11.2020 - 15:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Çil'den Macron'a Sert Tepki

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden ilçe yöneticileri ile beraber Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta'yı makamında ziyaret etti.
Ocak faaliyetleri ve ülke gündemine yönelik yapılan samimi sohbetin akabinde konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil; Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir.Aynı zamanda Ülkü Ocakları şehitlerin emaneti, gazilerin göz nuru, vatan ve millet sevgisinin onur mihveridir diyerek son günlerde gündemi teşkil eden Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Ülkü Ocakları’nı kapatma kararına tepki gösterdi.   Konuşmasında MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin “Ülkü Ocakları, her günü sanki bir asra bedel olan yaşanmış yarım asrın müşahidi, coşkun bir ırmak gibi akıp giden yıllar içinde Türk milletinin mutena sevdalısıdır. Her ülkü ocaklı için şanlı mazisi gurur tablosudur.İddiayla ve inançla söylemek isterim ki; Ülkü Ocaklarından haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, habis, harabi, hantal ve haşarı emeller çıkmaz, çıkmamış, çıkmayacaktır sözlerine atıfta bulunan Başkan Çil,.Mazisi ve hali soykırımlarla kirli olan aşağılık katillerin, teröristlere, hainlere kucak açan  canilerin Ülkücü harekete sempatiyle bakması, onun fikirlerine saygı duyması elbette beklenemez. Fransa hükümeti, tabiatına uygun olarak yaptığı bu hareketle bizleri şaşırtmamıştır. Ancak biz yine de bu hususta Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u uyarıyor ve bu hastalıklı ruh halinden kurtulabilmesini temenni ediyoruz  dedi   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta ise “Büyük Türk Milleti’nin değerlerinden ilham alan, Türklüğün bekasını teminatı olan Ülkü Ocakları'nın Türk Milleti’nin kararlarının üzerinde hiç bir gücün olmadığının bilincindedir. Milli birlik ve beraberliğimize, bin yıllık kardeşliğimize, vatanımıza ve devletimize kasteden tüm kumpaslar, milletimizin ve Ülkücülerin kararlı duruşları karşısında hüsrana uğramaya mahkumdur çünkü MHP  ve Ülkü Ocakları Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin yegane sigortasıdır diyerek MHP Yunak heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden ilçe yöneticileri ile beraber Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta'yı makamında ziyaret etti.

Ocak faaliyetleri ve ülke gündemine yönelik yapılan samimi sohbetin akabinde konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil; Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir.Aynı zamanda Ülkü Ocakları şehitlerin emaneti, gazilerin göz nuru, vatan ve millet sevgisinin onur mihveridir diyerek son günlerde gündemi teşkil eden Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Ülkü Ocakları’nı kapatma kararına tepki gösterdi.

 

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin “Ülkü Ocakları, her günü sanki bir asra bedel olan yaşanmış yarım asrın müşahidi, coşkun bir ırmak gibi akıp giden yıllar içinde Türk milletinin mutena sevdalısıdır. Her ülkü ocaklı için şanlı mazisi gurur tablosudur.İddiayla ve inançla söylemek isterim ki; Ülkü Ocaklarından haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, habis, harabi, hantal ve haşarı emeller çıkmaz, çıkmamış, çıkmayacaktır sözlerine atıfta bulunan Başkan Çil,.Mazisi ve hali soykırımlarla kirli olan aşağılık katillerin, teröristlere, hainlere kucak açan  canilerin Ülkücü harekete sempatiyle bakması, onun fikirlerine saygı duyması elbette beklenemez. Fransa hükümeti, tabiatına uygun olarak yaptığı bu hareketle bizleri şaşırtmamıştır. Ancak biz yine de bu hususta Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u uyarıyor ve bu hastalıklı ruh halinden kurtulabilmesini temenni ediyoruz  dedi

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta ise “Büyük Türk Milleti’nin değerlerinden ilham alan, Türklüğün bekasını teminatı olan Ülkü Ocakları'nın Türk Milleti’nin kararlarının üzerinde hiç bir gücün olmadığının bilincindedir. Milli birlik ve beraberliğimize, bin yıllık kardeşliğimize, vatanımıza ve devletimize kasteden tüm kumpaslar, milletimizin ve Ülkücülerin kararlı duruşları karşısında hüsrana uğramaya mahkumdur çünkü MHP  ve Ülkü Ocakları Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin yegane sigortasıdır diyerek MHP Yunak heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (