( (

Başkan Çil; Çiftçimiz Hasattan ve Fiyatlardan Memnun

Bölge 23.07.2020 - 16:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Çil; Çiftçimiz Hasattan ve Fiyatlardan Memnun

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil,hasat mevsimi münasebeti ile çiftçilerle bir araya geldi.
Göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu saha çalışmaları ile göz dolduran ve her fırsatta halk ile iç içe olan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil,Eşme Ovasında hasat yapan  çiftçilerle bir araya gelerek bu yılki hasat ,rekote ve fiyatları değerlendirdi. Başkan Çil yapmış olduğu değerlendirmede Yunak ilçesinin  Konya'nın en verimli ve en geniş arazilerine sahip olduğun dile getirerek geçmiş yıllara nazaran  bu yıl çiftçilerin rekolteden ve hükümetin vermiş olduğu fiyatlardan ziyadesi ile memnun olduğunu ifade etti. Başkan Çil sadece seçimden seçime değil her zaman halkın arasnda,halkla iç içe olduklarını dile getirerek aynı zamanda parti olarak çeşitli afetlerden dolayı  zarar gören üreticilerin mağduriyetlerini gidermek adına parti olarak gerekli çalışmaları sürdürdüklerini de dile getirdi.
MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil,hasat mevsimi münasebeti ile çiftçilerle bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu saha çalışmaları ile göz dolduran ve her fırsatta halk ile iç içe olan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil,Eşme Ovasında hasat yapan  çiftçilerle bir araya gelerek bu yılki hasat ,rekote ve fiyatları değerlendirdi.

Başkan Çil yapmış olduğu değerlendirmede Yunak ilçesinin  Konya'nın en verimli ve en geniş arazilerine sahip olduğun dile getirerek geçmiş yıllara nazaran  bu yıl çiftçilerin rekolteden ve hükümetin vermiş olduğu fiyatlardan ziyadesi ile memnun olduğunu ifade etti.

Başkan Çil sadece seçimden seçime değil her zaman halkın arasnda,halkla iç içe olduklarını dile getirerek aynı zamanda parti olarak çeşitli afetlerden dolayı  zarar gören üreticilerin mağduriyetlerini gidermek adına parti olarak gerekli çalışmaları sürdürdüklerini de dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (