( (

Başkan Altay, İlçelerin Şoförler Odası Başkanlarıyla Buluştu

Siyaset 15.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Altay, İlçelerin Şoförler Odası Başkanlarıyla Buluştu

 Yeni kamyon garajı yapılması konusunda Şoförler Odası ile birlikte hareket ettiklerini, ihtiyaç duyulan alanlara ağır vasıta park alanları yapacaklarını kaydeden Başkan Altay, yeni dönemde ortak akılla hareket ederek şehri hep birlikte yöneteceklerini ifade etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehir İstişareleri kapsamında Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı ilçelerdeki Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odaları Başkanlarıyla buluştu. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ile birlikte oda başkanlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Altay, yeni dönemde ortak akılla hareket ederek şehri hep birlikte yöneteceklerini söyledi. Şehir merkezindeki trafiği rahatlamak üzere önemli adımlar attıklarını, yeni dönemde de bu adımların devam edeceğini ifade eden Başkan Altay, otoparklarla ilgili ihtiyaç hissedilen alanlarda ağır vasıta park alanları oluşturacaklarını vurgulayarak, mevcut Kamyon Garajının ihtiyacı karşılayamadığını Şoförler Odası ile birlikte hareket ederek Aksaray yolunda yeni kamyon garajı yapmayı planladıklarını dile getirdi. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ile ilçelerin Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odaları Başkanları da düzenlenen program nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya teşekkür etti.

 Yeni kamyon garajı yapılması konusunda Şoförler Odası ile birlikte hareket ettiklerini, ihtiyaç duyulan alanlara ağır vasıta park alanları yapacaklarını kaydeden Başkan Altay, yeni dönemde ortak akılla hareket ederek şehri hep birlikte yöneteceklerini ifade etti.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehir İstişareleri kapsamında Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı ilçelerdeki Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odaları Başkanlarıyla buluştu.


Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ile birlikte oda başkanlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Altay, yeni dönemde ortak akılla hareket ederek şehri hep birlikte yöneteceklerini söyledi.


Şehir merkezindeki trafiği rahatlamak üzere önemli adımlar attıklarını, yeni dönemde de bu adımların devam edeceğini ifade eden Başkan Altay, otoparklarla ilgili ihtiyaç hissedilen alanlarda ağır vasıta park alanları oluşturacaklarını vurgulayarak, mevcut Kamyon Garajının ihtiyacı karşılayamadığını Şoförler Odası ile birlikte hareket ederek Aksaray yolunda yeni kamyon garajı yapmayı planladıklarını dile getirdi.


Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ile ilçelerin Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odaları Başkanları da düzenlenen program nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya teşekkür etti.















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (