( (

Başkan Ali Konak Koltuğunu Eylül Karakoç’a Devretti

Bölge 24.04.2022 - 13:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Ali Konak Koltuğunu Eylül Karakoç’a Devretti

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle belediye başkanlığı koltuğunu Merkez Akşemsettin İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Karakoç’a devretti.
Yunak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü koltuklarını çocuklara devretti. İlçede öğrenim gören öğrenciler, kamu kurumlarını ziyaret ederek temsili olarak makamlara oturdu. Yunak Merkez Akşemseddın İlkokulu 4.sınıf öğrencileri , Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı ziyaret ederek Başkan Konak’ın temsili olarak makam koltuğuna oturdu. Eylül Karakoç ,  belediye başkanı olmanın  heyecanını yaşayarak şu ifadeleri kullandı   "Bu gün belediye başkan koltuğuna oturdum. Çok mutluyum. Başkanımızdan bazı taleplerim oldu. Bunların sözünü aldım. Okulumuzun eksiklikleri vardı. Bunları tamamlamak istedim,’’    Başkan  Ali Konak , yaptığı konuşmada çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacaklarını söyleyerek Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak koltuğunu Eylül Karakoç ,  öğrenciye vekâleten bıraktığını söyledi. "Bu gün çocuk bayramı bütün çocukların bayramını kutluyorum. Kızımızın başkan koltuğundaki ilk talebi okulundaki eksiklikler oldu. Biz de belediye olarak yapacağız sözünü verdik. İlçemizde bulunan tüm okullarımızın isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize bu gün olduğu gibi her gün kapımız açık ne ihtiyaçları varsa gidereceğiz" dedi.    Başkan Ali Konak ,  Sevgili öğrenciler çok çalışıp başarılı birer bireyler olmanız için , bol bol kitap okuyarak gelişen teknolojiden faydalanmalısınız öğrenciler   ile bir süre sohbet eden Konak , belediye çalışmaları ve belediye görevleri hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Programa Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan , Şube Müdürü Abdullah Tuncez ve i okulun yöneticileri katıldı.
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle belediye başkanlığı koltuğunu Merkez Akşemsettin İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Karakoç’a devretti.

Yunak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü koltuklarını çocuklara devretti. İlçede öğrenim gören öğrenciler, kamu kurumlarını ziyaret ederek temsili olarak makamlara oturdu. Yunak Merkez Akşemseddın İlkokulu 4.sınıf öğrencileri , Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı ziyaret ederek Başkan Konak’ın temsili olarak makam koltuğuna oturdu. Eylül Karakoç ,  belediye başkanı olmanın  heyecanını yaşayarak şu ifadeleri kullandı

 

"Bu gün belediye başkan koltuğuna oturdum. Çok mutluyum. Başkanımızdan bazı taleplerim oldu. Bunların sözünü aldım. Okulumuzun eksiklikleri vardı. Bunları tamamlamak istedim,’’

 

 Başkan  Ali Konak , yaptığı konuşmada çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacaklarını söyleyerek Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak koltuğunu Eylül Karakoç ,  öğrenciye vekâleten bıraktığını söyledi. "Bu gün çocuk bayramı bütün çocukların bayramını kutluyorum. Kızımızın başkan koltuğundaki ilk talebi okulundaki eksiklikler oldu. Biz de belediye olarak yapacağız sözünü verdik. İlçemizde bulunan tüm okullarımızın isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize bu gün olduğu gibi her gün kapımız açık ne ihtiyaçları varsa gidereceğiz" dedi.

 

 Başkan Ali Konak ,  Sevgili öğrenciler çok çalışıp başarılı birer bireyler olmanız için , bol bol kitap okuyarak gelişen teknolojiden faydalanmalısınız öğrenciler   ile bir süre sohbet eden Konak , belediye çalışmaları ve belediye görevleri hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Programa Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan , Şube Müdürü Abdullah Tuncez ve i okulun yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (