( (

Başkan Ali Konak : ‘’ Kandiller Manevî Feyziyle Gönüllerimizi Aydınlatan, Gecelerdir.’’

Gündem 17.10.2021 - 14:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Ali Konak : ‘’ Kandiller Manevî Feyziyle Gönüllerimizi Aydınlatan, Gecelerdir.’’

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan  Ali Konak mesajında;   “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyayı şereflendirdiği geceyi Mevlid Kandili olarak hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gecenin başta ilimize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu geceyi idrak ederken peygamberimizi ve o’nun sünnetlerini daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayarak , Mevlid Kandili’nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşatarak  bu geceyi idrak edeceğiz. Bu mübarek gecenin bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Kandiller, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevî feyziyle de daralan gönüllerimizi aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm  hemşerilerimin  Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan  Ali Konak mesajında;   “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyayı şereflendirdiği geceyi Mevlid Kandili olarak hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gecenin başta ilimize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu geceyi idrak ederken peygamberimizi ve o’nun sünnetlerini daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayarak , Mevlid Kandili’nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşatarak  bu geceyi idrak edeceğiz. Bu mübarek gecenin bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Kandiller, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevî feyziyle de daralan gönüllerimizi aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm  hemşerilerimin  Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (