( (

Başkan Adayı Oral, Çalışmaları Sürdürüyor

Spor 05.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Adayı Oral, Çalışmaları Sürdürüyor

Konyaspor Başkan Adayı Mustafa Oral, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladı. Başkan Adayı Mustafa Oral, ilk olarak Konya Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Başkan Selçuk Öztürk’le görüştü. Bazı konularda fikir alışverişinde bulunan Öztürk, Oral’a çalışmalarında başarılar diledi.Başkan Adayı Oral, daha sonra Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Memiş Kütükcü ile de görüştü. Ziyaretlerde Oral’ın yönetim listesinde olan Targun Polat, Hüseyin Polat ve Ömer Korkmaz yer aldı. Ahmet Ünver-Memleket

Konyaspor Başkan Adayı Mustafa Oral, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladı. Başkan Adayı Mustafa Oral, ilk olarak Konya Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Başkan Selçuk Öztürk’le görüştü. Bazı konularda fikir alışverişinde bulunan Öztürk, Oral’a çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Adayı Oral, daha sonra Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Memiş Kütükcü ile de görüştü. Ziyaretlerde Oral’ın yönetim listesinde olan Targun Polat, Hüseyin Polat ve Ömer Korkmaz yer aldı. Ahmet Ünver-Memleket


whatsapp-image-2018-06-05-at-10.33.16.jpeg


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (